התלבטות

ramonsegev

New member
../images/Emo53.gif התלבטות

יש לי בערך 1500+- ש"ח האם שווה לי לקנות איפוד? אולי MP3 עם יותר מקום? האם רמת השמע באמת כל כך שונה באיכותה? ואם כדאי לי ללכת על האיפוד\ MP3 אז על איזה איפוד\ MP3 הייתם ממליצים לי? תודה רבה רמון שגב

OniOn Of a dOwn

New member
איפוד זה MP3 ../images/Emo11.gif

איפוד אני יכול להשיג במחיר הזה אני חושב ששל 20 ג'יגה, בעצם תצטרך להוסיף עוד קצת. רוב הנגנים בעלי הנפח הזה הם באיזור המחיר של האייפוד אתה צריך לחשוב מה אתה צריך אתה צריך דברים חוץ ממוזיקה (רדיו וכו'...)? כי אם כן אז האייפוד לא ככ מתאים לך. אמממ אין לי כח עוד אם יש לך שאלות תשאל ושתהיה שנה טובה

OniOn Of a dOwn

New member
אני=אתה* ../images/Emo122.gif

ובמחשבה שניה האייפוד 20 ג'יגה עולה הרבה יותר מ1500

ramonsegev

New member
תודה רבה

א. שנה טובה וגמר חתימה טובה ב. 20 ג'יגה?? איפוד? אני אמקד את התכונות שני רוצה: כמה שיותר מקום האיכות מוסיקה הכי טובה לא חייב רדיו ב 1500+- ש"ח ושוב תודה ושנה מתוקה כדבש

dor272

New member
...

Mini Ipod המחיר שלו בין 1200-1600 תלוי כמה מקום אתה רוצה 6-4GB ואיכות השמע הכי טובה כמו כל שאר ה"אייפודים"

יאיר B

New member
להלן מה שניתן למצוא בסכום שאת

מוכנה להשקיע: קליק המומלצים ביניהם: איריבר H10, איפוד מיני (שניהם 6GB) והסוני (20GB). גם הזן טאצק הוא די בסדר, אם כי מיושן משהו (אבל יש לו 20GB וזמן סוללות ארוך במיוחד, אבל הוא קצת גדול).

ramonsegev

New member
אני זכר!../images/Emo13.gif

איך האיכות שמע של הסוני? תודה רבה רבה רמון

יאיר B

New member
מצטער, אני מחוק לגמרי. החגים

הרגו אותי. בנוגע לסוני: באופן כללי למוצרים של סוני יש איכות שמע טובה מאוד והמכשיר הזה לא שונה מהם (לדעתי). המכשיר מחייב שימוש בתוכנה להעברת שירים, יש לו סוללה פנימית (לא נשלפת) שמחזיקה די הרבה והוא קטן מאוד (יחסית למכשירים אחרים).

הסוני מעולה.

מקווה שאתם מתכוונים ל-nw-hd3 המהולל. הוא מעולה מבחינת איכות שמיעה וכל זה, ודיי נוח להפעלה. נכון שהיו לי בהתחלה כמה בעיות איתו [אפשר לראות באחת ההודעות שכתבתי, הסתבכתי קצת שם..] אבל אחרי שמבינים זה פשוט להפעלה. וגם אפשר לרוץ איתו ולקפוץ איתו והצליל לא זז, כמו באייפוד לדוגמא, שהוא לא משהו מבחינת שמיעה.. וזהו =] שווה. והוא עלה לי בניו יורק 280 דולר. בארץ עולה קצת יותר בחלק מהמקומות..

sheleg m

New member
אני קניתי אותו היום לעצמי מתנה לחג

דווקא היה במבצע 1399 שח כאשר לפהי כשבוע ראתי אותו באינטרנט במעל 2000 שח ככה שאני בכלל מאושרת

lltk

New member
תקנה Iaudio x5l

1700 שקל 20 ג'יגה,נגן וידאו, דיסק קשיח לכל דבר,מציג תמונות,רדיו,טייפ מנהלים, איכות שמע מעולה,סוללה 35 שעות ואני בטוח ששכחתי עוד כמה דברים. לדעתי תמורה יותר מהולמת למחיר.

amitamit23

New member
סוני סוני סוני!

חוץ מאיכות סאונד מצויינת (בין הכי טובות שיש כיום) הגנה מצויינת על הדיסק הקשיח הוא לא עושה כלום... אם הנגן נטו למוזיקה אז לכי על הסוני

ramonsegev

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo46.gifאני בן

השאלה שחוזרת בי שוב ואולי יש עליה תשובה: למי יש את איכות השמע היותר טובה, סוני או אייפוד? ועוד שאלונת, אמרו פה שצריכים תוכנה להעברת שירים, אפשא להוריד את התוכנה הזאת לכל מחשב? (לקחת את השירים מכל מחשב שאני רוצה? רמון שגב

amitamit23

New member
שוב פעם סוני סוני סוני

יש לו את האיכות סאונד הכי טובה שיש היום יותר מלאייריבר ואייאודיו למיניהם גם יותר טובה משל אייפוד הוא קצת מעצבן בגלל התכנה... אבל צריך להתפשר בשביל איכות

weird dust

New member
לא יודע כמה הוא הרבה יותר טוב

אבל בעיקרון מבחינת איכות שמע לרובם יש כמעט אותו הדבר וזה לא הכי משנה בעולם.

ramonsegev

New member
הבנתי, תודה רבה לכולם עזרתם לי

הרבה מאוד תודה שוב ושנת מוסיקה אחלה (ובאיכות) רמון

למעלה