התמודדות עם פחד

pinki 1

New member
../images/Emo53.gifהתמודדות עם פחד

אני חודש וחצי אחרי הלידה וטרם קבעתי תור לרופא נשים. אף פעם לא היה לי פחד ללכת אבל אחרי הלידה ואחרי ה - 60,000 תפרים שעשו לי שם (לידת ואקום) אני פשוט מפחדת ללכת שיבדקו אותי , מה לעשות ? זה נורא שלא קבעתי עדיין ? אני יודעת שהייתי צריכה ללכת אבל ........... זקוקה לעידוד. תודה מראש .

בלינקה

New member
עידוד

לכי. תגידי לו איך את מרגישה. אם תראי שאת לא מסוגלת, תבואי שוב שבועיים אחרי זה. מנסיון, זה לא יאומן ההבדל שלפעמים שבועיים עושים.

kuki28

New member
זו בדיקה ואגינלית רגילה?? אוףףףף

גמני פוחדת נורא....

pinki 1

New member
אני לא יודעת , מישהי עברה את זה ?

בגלל שאני לא יודעת למה לצפות , אני מפחדת נורא . לכי תדעי. מספיק נגעו לנו שם ועם כל מה שעברנו שם למטה זה ממש מפחיד . אני מאמינה שזאת תהיה בדיקה ואגינלית.

lulyK

New member
רןבנו עברנו את זה.

האמת, הדבר היחיד שהרגיע אותי היה שידעתי שהרופאה שלי היא האדם הכי סבלני שאני מכירה.

בלינקה

New member
בדיקה וגינלית+אולטראסאונד

אבל שוב, את לא חייבת. עד שלא תרגישי בנוח את לא חייבת.

yulilior

New member
גם אני דחיתי המון

כל הזמן דחיתי את הבדיקה בסוף הלכתי 10 שבועות אחרי - היה ממש בסדר הרופא אמר שבאמת נדיר שנשים באות אחרי 6 שבועות (המון דוחות) זו בדיקה רגילה (לא עשו לי אולטרסאונד) וממש לא נורא אבל אם יש לך חששות ולא כואב לך שום דבר לדעתי זה בסדר לדחות בשבועים.

דפנה מי

New member
אחרי השתי וערב שאני עברתי

חיתוך + קרעים פנימיים ואזור שנשאר פעור - הלכתי, היבטתי לתקרה, הרופא היה עדין, קשוב ומאוד זהיר והרגיע שהפעור ייסגר וממש לא כאב, טיפונת לחץ אבל ממש לא נורא, הפחד היה הרבה יותר גרוע

pinki 1

New member
אתן מדהימות../images/Emo140.gif

אני כבר מרגישה יותר טוב , גם היום לא היה לי אומץ להתקשר (למרות שרציתי) לקבוע תור אבל יום ראשון אני אתקשר , בלי נדר. תודה על הכל.

למעלה