זוכרים את "לשרגל" ו"לשרכב"?

רֶשֶף

New member
../images/Emo53.gif זוכרים את "לשרגל" ו"לשרכב"?

אם לא זוכרים, אז הרי תזכורת קטנה. בכל מקרה, סופ"ש הזה עומד להיות מוקדש לתרפיה זוגית באיזה בית מלון באיזור חיפה רבתי. אבל לא זה העניין. חשבתי לשלב טיולון רגלי באיזור הכרמל ו/או העמקים. מה בתפריט? - מסלול לא ארוך (4-5 ק"מ נראה סביר בהחלט. שישאר כוח לערב) - רצוי ירקרק ועתיר בצל. - עדיף על שפת תהום עם שפע נוף. - הכרחי נקודת פיקניק מוצלת ונוחה לישיבה לקראת סוף המסלול. - אם יש איזה מעיין או שניים או סתם איזו אטרקציית טבע, אני בכלל אהיה מאושר, אבל אני משתדל להיות ריאלי. ולמה אני פה? או, אז זהו. מכיוון שכל מסלול משורגל ניתן לשירכוב וההיפך, אמרתי לעצמי "למה לא אוחז בקצות המקל, ארקוד על שתי עוגות וגם אשאיר את שתי הציפורים שלמות ביד?" אמנם זכיתי כבר לפני כמה חודשים לעשות את מסלול הצוק הנפלא בחורשת הארבעים (כן, עוד מוצר משובח ממטבחו של ר' רמי לשם יבדל"א), אבל זה רק פתח את התאבון ועכשיו אני רוצה עוד אחד כזה. וכאן אני פונה אליכם, חברי קהילה נכבדים: רכבתם סינגל העומד בקריטריונים לעיל וניתן לשרגול? תכננתם לרכב סינגל העומד בקריטריונים לעיל ואתם חושדים שהוא ניתן לשרגול? רכבתם מסלול העומד בקריטריונים לעיל ששורכב משרגול? שמעתם/ניסיתם/רכבתם חלק מסינגל העומד בקריטריונים לעיל ולא עלה בידכם לבדוק אם חלקו הנותר רכיב ואתם מעוניינים בדיווח אמין מסייר רגלי, שגם מבין דבר או שניים בהלכות שרכוב? אתם סתם יודעים על מסלול העומד בקריטריונים לעיל מהטיול האחרון של "החברה להגנת המשהו"? שרגלתם במו רגלכם מסלול העומד בקריטריונים לעיל ונהנתם? ספרו לי. אשרגל אותו גם. ואח"כ אספר גם לחבריכם. (ואם הוא ניתן לשרכוב, גם אשרכב אותו) (ואם הצלחתי לעשות לכם כאב ראש מכל השרכולים ושרגובים האלו - 2 אקמול ולשכב בבית איזה יום-יומיים) תודה וסוף שבוע רגוע.

Eyal Hershtik

New member
נחל כלח !

אתה בטח מכיר : באמצע הנחל ישנו גשר איתו גם אפשר לחתוך ימינה ולהמשיך רגלית . כמו כן בסופו של הנחל ישנה חורשה עם ספסלים שם ניתן לערוך פיקניק . והכל מתחיל בבית אורן

רֶשֶף

New member
אייל, אתה יכול בבקשה לפרט יותר?

היכן נקודת ההתחלה? לאיזה כיוון? שביל ספציפי? (מספר? צבע?) מה אופי התוואי? מה אורך המסלול? מה המגמה? (עליה? ירידה? גם וגם?) או הכי טוב, קטע מפה. תודה.

Eyal Hershtik

New member
נחל כלח....

השביל מסומן אדום , מתחיל ממש בחוות הרוכבים (אטרקציה לילדים וגם למבוגרים) שבבית אורן , האזור קרוי גם בשם "שוויצריה הקטנה " . השביל עצמו נוח להליכה , בחלקו מעל שפת תהום עם נוף מרהיב וירוק . מבחינת עליות וירידות : בחלקו הראשון מישורי עם מגמת ירידה , ובחלקו השני במגמת עלייה אך לא רצינית. אם יש לכם שני מכוניות ניתן להשאיר אחת ממש בסוף המסלול בחורשה (מרחק נסיעה של 5 דקות אולי פחות מבית אורן ). מצורפת מפה שמצאתי בגלריות , שים לב לשביל האדום היוצא צפונה מבית אורן . כמו כן מצורף לינק לאתר מושקע של עמותת כרמלים שיעזור לך למצוא אטרקציות לילדים בכל איזור הכרמל . אייל

shl17

New member
ובאותו מקום

נחל גלים אמנם לא רכיב אבל קניוני וכיפיעם הרבה חליקות הבעיה שהוא יורד עד טירת הכרמל ואז צריך לדאוג לעילה למעלה המסלול עצמו כיף אמיתי

BikingViking

New member
רק תיזהר ../images/Emo76.gif

מרוכבים שבאים מאחורה בטיסה וצורחים "אני מחובר, זוזזז, אני מחובר"...

רֶשֶף

New member
זה עוד מילא

תאר לך שהם יצרחו "זוזזזז
, אני מחובר ל-ISIS" מה אז אני אעשה?
בוינה! אז זאת
השלדה של ידידנו
סחה

רֶשֶף

New member
אותו תפקיד כמו של ה"ל" וה"ש" ../images/Emo13.gif

סתאאאם. לשרגל - להפוך לרגלי - ממסלול רכיבה למסלול הליכה. לשרכב - להפוך לרכיב - ממסלול הליכה למסלול רכיבה.

tiranm1

New member
רשף... רשף.... תקרא שוב.....

שתי המילים שלך, בלי ה-ר'... מקבלות משמעות קצת.... נו טוב... אספר לך שתהיה בלי הליווי שנגרר מאחור עם ה-Gator.....

רֶשֶף

New member
נו באמת, הרי רק ביבי מסוגל

לעשות קיצוצים ולהשאיר אותנו עם משהו שקשור בזין. זו כנראה יכולת, שמאפיינת את כל הבּיבּים.

למעלה