זכיתי בשקית נייר גרוס ואני

ShirYaki

New member
../images/Emo53.gifזכיתי בשקית נייר גרוס ואני

רוצה לעשות ממנה עיסת נייר. האם חייבים לעשות את כל הפרוצדורה של ההשריה ומעבד המזון? אם כן, יש תחליף למעבד מזון? תודה!
 
צריך לפורר את סיבי הנייר

ע"מ להפוך אותו לעיסה דלילה שאותה להפוך לנייר חדש. בטח יש לכם איזה בלנדר בבית, לא? תעשי לו הסבה למערבל נייר בלי שאפאחד ידע
 

ShirYaki

New member
איך תמיד אפשר לסמוך עליך? ../images/Emo24.gif

אז לא לוותר על כל התהליך של ההשרייה ללילה? ולהשתמש במערבל - כזה שמקציפים איתו ביצים לדוגמה? (כמו שאת מבינה אני לא אהיה בקרוב חברה בפורום מתכונים כי אני לא אעבור את בחינת "מבוא למתכון"
 
שוין. רגע לפני שאת מתחילה..

אני לא השריתי לילה, אלא קיצרתי את התהליך ע"י שימוש במים רותחים. מערבל של ביצים לא מתאים, כי צריך לערבל את הנייר לעיסה נוזלית ולדעתי למערבל כזה אין מספיק כוח לזה.. יש לך אייסיקיו? תשאירי מספר במסרים. ואם מתאים לך - תעלי לצ´ט ואנסה להסביר ולענות על השאלות.
 

psa

New member
../images/Emo62.gifאולי עם פוד פרוססור+מים.

בעברית מעבד מזון. סתם רעיון....
 
למעלה