זקוקה למידע על קלקסן

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gif זקוקה למידע על קלקסן

זקוקה למידע על קלקסן
שלום לכולן זה עתה "התבשרתי" כי בהריוני הבא (יש לי ילדה בבית) אצטרך להזריק קלקסן. אין לי מושג מה זה ואיך לאכול את הענין אשמח לקבל כל פיסת מידע על קלקסן תודה, ובהצלחה לכולן

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זקוקה למידע על קלקסן
שלום לכולן זה עתה "התבשרתי" כי בהריוני הבא (יש לי ילדה בבית) אצטרך להזריק קלקסן. אין לי מושג מה זה ואיך לאכול את הענין אשמח לקבל כל פיסת מידע על קלקסן תודה, ובהצלחה לכולן
ברוכה הבאה

אני כותבת לך,ולפני שעתיים הזרקתי "קלקסן"
(לפני שאיבת ביציות) תראי,במהלך ההריון שלי הזרקתי קלקסן,וזה ממש ממש ממש לא נורא,ואפילו לא כואב,מתרגלים לדקירה קלקסן,מיועד לנשים בהריון שסובלות מבעיית קרישת דם,בעזרת הקלקסן,ההריון יישמר,ולא תהיה בעיית קרישת דם. אל תפחדי,זה באמת שטויות,הכי חשוב שבסוף תלדי תינוק/ת מקסימה
ושתרגישי טוב

העין ה 3

New member
אני אכתוב בינתיים תשובה לא מוסמכת

זקוקה למידע על קלקסן
אני אכתוב בינתיים תשובה לא מוסמכת
אולי אחר-כך תקבלי תשובות מבנות שמבינות בזה יותר. קלקסן אלו זריקות שמקבלים כל יום, כמעט למשך כל ההריון.הזריקה היא תת עורי- אפשר להזריק לבד לבטן, והן נועדו לטפל במקרים של קרישיות יתר. מי שסובלת מקרישיות יתר ולא מקבלת קלקסן, עלולה לסבול מהפלות חוזרות, או מלידות מוקדמות עקב היפרדות שיליה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה