זקוק נואשות ל
!!

sharoni123

New member
רומנטיקה

מחפשת המלצה למסעדה באיזור המרכז , רומנטית בטירוף עם כל התוספות (נרות יין פינות ישיבה נעימות מוסיקה בסגנון ואוירה ) תודה לכל הממליצים!!!

פומפיה

New member
........................

במסעדות הרומנטיות שעולות לי בראש (2c, כל מיני מסעדות ביפו, כרמלה בנחלה, תמוז, וכו´) אין פינות ישיבה נעימות. המסעדות שיש בהן פינות ישיבה (דיקסי, וכל מיני פאבים דוגמת בטי פורד) לא רומנטיות בעליל. אולי כדאי שתבררי באיזו מסעדה יש חדר פרטי

פרנקלית

New member
טורנדוט - אופרה, סליחה מסעדה מעולה

מסעדה מדהימה שישר חשבתי עליה: "טורנדוט" בתל אביב. המלצתי עליה פעם בתחילת דרכו של הפורום, אבל נראה לי שלא הקדשתי לה מספיק תשומת לב ... זאת מסעדה צרפתית מ-ע-ו-ל-ה שהגענו אליה ממש במקרה ושם אני וחברי האהוב חגננו שנה לחברות (מאז כבר עברנו עוד כברת דרך). האווירה לא סופר רומנטית עם פינות ישיבה וכו´, אבל היא יחסית מבודדת ככה שיהיה לכם הרבה פרטיות עם שירות סופר מעולה ומקצועי. כשאנחנו היינו שם היינו רק 2 זוגות בערב שישי והרגשנו כאילו אנחנו במסעדה פרטית. חשוב להדגיש, שחלילה לא יווצר לך רושם מוטעה - זה שהמסעדה היתה די ריקה לא מעידה כלל וכלל על איכות האוכל - נהפוך הוא. אחת המסעדות הכי מעולות שאכלתי איי פעם בחיי, אוכל מושקע וטעים ביותר. אכלנו חזה אווז ברוטב מנגו שהיה מדהים ופילה עם כוסברה, צ´לי וסברס. אלו היו העיקריות, אני לא כ"כ זוכרת מה אכלנו למנות הראשונות (זה היה באמת מזמן), אבל לקינוח אכלנו משהו עם שוקולד בלגי חלומי (ואני בדר"כ לא חובבת שוקולד). עם יין, יצא לנו משהו כמו 300 ש"ח = בהחלט סביר. מאוד, מאוד מומלץ.

Amoureuse

New member
היא עוד פתוחה?

משום מה מצלצל לי בראש שהיא נסגרה אבל אני ממש לא זוכרת.

Amoureuse

New member
תהל בנחלת בנימין

יש להם ספות בקומה הראשונה, ובקומה השניה הכל ספות וחשוך ונורא יפה. אני לא זוכרת נרות, אבל לדעתי אפשר לבקש הכל - תטלפני ותגידי שאת רוצה שולחן עם האווירה הכי רומנטית שיש והם יעזרו לך.

meravbr

New member
../images/Emo127.gifתהל מומלצת בחום

היינו שם ביום שבת (בצהרים אמנם עם הקטנטונת) אבל הצטערנו שלא באנו קודם... יש להם תפריט טעימות סתיו ממש נחמד (אבל לא "מפוצץ" יתר על המידה למי שרגיל להתמלא מאד מתפריטי טעימות).

Amoureuse

New member
גם לא עולה כמו אלה שמתפוצצים מהם

תפריט הטעימות הזה של תהל עולה רק 89 ש"ח לאדם אז באמת הוא לא בר השוואה לתפריטים שעולים המון ומתפוצצים מהם.

motir

New member
../images/Emo53.gif זקוק נואשות ל../images/Emo91.gif !!

אז ככה, אני מחפש מקום ר-ו-מ-נ-ט-י להיום בערב. משהו רומנטי ב-ר´ הידיעה. בית קפה / מסעדה - הכל הולך, העיקר שיהיה משובח (ומשביע
). האזור - ת"א והמרכז, מוכן לנסוע קצת אם צריך. אז קדימה, עזרו לשני
רעבים... תודה מראש לכל המשיבים/מגיבים/עונים/סתם מתעניינים..

liti

New member
מכיוון שזה כל כך דחוף ../images/Emo101.gif

אני משרשרת עבורך הודעות קודמות בנושא. נשמח כמובן לקבל המלצות נוספות על מקומות רומנטיים נוספים באזור. תבלו!

היתה פה המלצה מהממת על יקינטוקו

או משהו כזה...תבדוק. זה היה לא מזמן ועושה רושם רומנטי מאד, עם חדר פרטי, ישיבה על כריות, אנטימיות...ממש צמוד למתכון

motir

New member
../images/Emo13.gif עודלא מציע, אבל זה יבוא ללא ספק

(אנחנו עוד לא שנה ביחד, אבל כל הסימנים מראים שנשאר לנצח).

oreo

New member
אני ממליצה על

סטפן בראון - בגלל הגינה המקסימה והאווירה בכלל. מסעדת בשרים אבל לא רק. יקיניקו טנקה - אבל כדאי לבקש חדר פרטי (תוספת תשלום). מסעדה יפנית מאוד מיוחדת. מאנטה ריי - בגלל הים. מסעדת דגים.

למעלה