ח´ברה כנסו

הגרהS

New member
../images/Emo53.gifח´ברה כנסו

יש לי בעייה אני חולת קומיקס והזמנתי מספר פעמים מעולם הקומיקס רבתי והתחננתי לכסף (אני רק בת 14 אי אפשר לעבוד) קניתי מעולם הקומיקס ואני רואה שהם ממש יקרים במיוחד המישלוחים.. אז יש לכם המלצות לחנויות קומיקס ישראליות שמייבאות קומיקסים מחו"ל זולות יותר מעולם הקומיקס... פשוט אני לא יכולה להוציא כול חודש 50 ש"ח רק על משלוח וPREVIEWS זה מוריד לי את כול ההוצאה.. אז בבקשה תעזרו לי

effigy

New member
בלי להשמיץ את עולם הקומיקס (שאני

לקוח שלהם מסיבה לא ידוע) קומיקום וCNV יותר זולים מהם וצבי קוייש ממליץ על מייל היי קומיקס שהם בחו"ל אבל שולחים לארץ.. ואם הוא יכל להרשות לעצמו 300,000 קומיקס אז יכול להיות שהם זולים

alro

New member
אין מה להשמיץ

המחירים של החוברות מכמה בדיקות שוק שעשיתי (כן המצב הכלכלי משפיע הכי הרבה על הכיס של החיילים) המחירים של החוברות בין החברות לא ממש שונה אז אני מוכן לשלם עוד קצת על המשלוח אבל אני קונה מאנשים שאני סומך עליהם, ויש להם גם נסיון של כמה שנים במה שהם עושים. (למרות שקומיקס וירקות נחמדים מאוד) בקשר למייל היי - הזמנתי מהם לפני כשבוע (רציתי מאוד את אקס-מן 25 איפה שהוציאו לוולבי את האדמנטיום) והם לא כל כך זולים. לפחות לא בחוברות של אקס מן.

הגרהS

New member
החנויות האלה רק ברשת??

נכנסתי לקומיקום וקומיקס וירקות ולא מצאתי כתובת וטלפון.. אני מחפשת חנויות שהם לא רק אול ליין.. כמו עולם הקומיקס אני לא משמיצה אני לקוחה דיי חדשה אבל נאמנה של עולם הקומיקס הם נחמדים ומקדישים ייחס אישי לכול אחד למשל ביום ההולדת שלי הם וויתרו לי על כסף של מישלוח, נתנו לי previews חינם ועשו לי הנחה גדולה אני רק מחפשת מקום קצת יותר זול אם תוכלו בבקשה לתת לי את הטלפון של החנויות שציינת (אני מעדיפה לדבר ולהזמין דרך הטלפון אני לא סומכת על חנויות און ליין ) אבל אם אין ברירה אני אקנה און ליין תודה הגרה!!!

row

New member
מה עשו לך?

מאז שאני לקוח קבוע של עולם הקומיקס עברו לי שני ימי הולדת (אולי 3?) ולא עשו לי כלום טוב אני מניח שהייתי צריך להגיד להם הם לא אמוריםלדעת את זה מהשמיים אבל תודה על העצה אני אזכור להגיד להם ולקוות להטבות ודרך אגב לקומיקום יש מספר טלפון באמת?

chatenoire

New member
קומיקום

לקומיקום יש טלפון : 08-9438752, וגם אפשר לבוא לראות את הסחורה במו עיניכם, בתיאום מראש.

row

New member
גם מוקי בא משם אם אני לא טועה

סתם נזכרתי בזה כי הוא מתנגן ברקע בכל אופן זה רחוק לי מידי, אבל אולי בכל זאת אני אגיע בהזדמנות

הגרהS

New member
תגיד להם את תאריך יום ההולדת שלך

לפני בערך חודשיים התחלתי לקנות אצלם והם שאלו מה התאריך יום הולדת שלי כי הם מתחילים להביא הטבות דברים נחמדים כאלה לאלה שיש להם יום הולדת אז אל תדאג את לא מקופח :) זה משהו חדש!! אין לי מושג עם לקומיקום יש טלפון

הגרהS

New member
תגיד להם את תאריך יום ההולדת שלך

לפני בערך חודשיים התחלתי לקנות אצלם והם שאלו מה התאריך יום הולדת שלי כי הם מתחילים להביא הטבות דברים נחמדים כאלה לאלה שיש להם יום הולדת אז אל תדאג את לא מקופח :) זה משהו חדש!! אין לי מושג עם לקומיקום יש טלפון

hulk

New member
טלפון

אם את רוצה טלפון אז בבקשה 051-494225 זה של יובל מ cnv

ykonijn

New member
לקויש אים 300,000 קומיקס !!

יש לו אולי (ועם דגש על האולי) 30,000

ויאגרה

New member
תגובה

קודם כל - למה את חייבת להזמין פריוויוז? את הכל אפשר לבדוק באינטרנט. חוץ מזה - את ה-15 ש"ח (פחות או יותר) שאת משלמת על משלוח, תשלמי לכל חברה ממנה תקבלי קומיקס בדואר (אני חושב).

הגרהS

New member
זה הקטע עולם הקומיקס גובה 22

ש"ח על מישלוח.. והפריויוז אני קונה כי אני רוצה לראות במו עיניי את הסחורה לא במחשב

apathic

New member
מה?!

מה ההבדל בין פיקסלים על המסך ודיו על דף? בכל מקרה לא תראי את הקומיקס עצמו. בשביל מה את קונה פרוויוס? אין שום סיבה לעשות את זה.

effigy

New member
פריוויוס זאת באמת הוצאה...

ואם תשאלו אותי סתמית...אבל אם זה מה שעושה לך טוב... אין (לצערנו) חנויות אוף ליין בארץ.. למה כי זה עולה חיותר כסף.. אבל אפשר לקבוע פגישה אצל קומיקום ואז באים למשרד שלהם

הגרהS

New member
התקשרתי לקומיקום..

וואי איזה זולים קודם כול משלוח עולה 15 בעולם הקומיקס זה 22 (בקנייה יותר מ200 ש"ח) ו.. אצלם דלור $1=5 בעולם הקומיקס $1=6 או יותר... הם ממש יקרנים אבל חברה מאוד טובה ומרכזית בייבוא רק שתדעו.. אתם יכולים לחסוך הרבה!!!!

למעלה