חברים ...

../images/Emo53.gif חברים ...

אני לא בבית עכשיו. לומדת לימודי ערב - גרפיקה ממוחשבת. זקוקה לעזרתכם, לראש היצירתי שלכם... אז ככה, אני צריכה להכין פרוייקט - פרסום תדמיתי.. הבעיה היא שאני צריכה לבחור על מה (את הנושא) ואני גרועה בלהחליט.. מישהו עשה על ביגוד לילדים ונוער, אחר עשה על החיים בגיל המעבר, על קוסמטיקה.... אני רוצה משהו שאפשר להשתגע איתו...
אז קדימה שרשור רעיונות!!! המוני תודות פו

אגב -

זה צריך להיות פרסום תדמיתי בעיתון, פרסום חוצות (עבודי), תחנת אוטובוס, על אוטובוס ופרוספקט... הכל באותו נושא... פו

קסנדרה*

New member
אולי לאיזה פאב ? או מועדון ג'אז ?

כי אז את יכולה לעשות איזה פרסום תדמיתי עם רעיון לצעירים ומוסיקה משולב.

פו חביבתי

את יכולה לעשות פרסומת לארטיקים למבוגרים בלבד אני יכולה להמליץ לך על שמות לארטיקים למשל: ארטיק למסיבת רווקות/ רווקים = לכוהול לק + אלכוהול ארטיק לירח הדבש תשוקולד= תשוקה + שוקולד ארטיק ואני ממש פוחדת שלא יכעסו עלי אבל זה הפורום החברתי נכון? אז ארטיק שהוא ממש לירח דבש סוער משגלגון= משגל + שלגון וקרמבו לימות החורף כשקר מידי לארטיקים קרמבוסה = קרם+בוסה (נשיקה בערבית) חוץ מיזה את יכולה לעשות פרסומת גם לנושאים אחרים כמו פרסום מוצר חדש כמו מפת דרכים וירטואלית ואת יכולה לקרוא לה וירטואלימפ ,או דרך המטריקס... או להשתמש במשפטים לפרסום "תהיתי איפה טעיתי" "הדרך אל האושר" בקיצור מקווה שהועלתי שלך סנדרלין

femme

New member
"תהיתי איפה טעיתי" - נחמד מאד

העניין שזה צריך להתחבר ולהשתלב עם פירסום כלשהו. לחשוב, לחשוב, לחשוב

אם להשתגע..

פו היקרה, אם הבנתי נכון - אינך חייבת לשווק מוצר צריכה אמיתי.. אז מה דעתך למכור משהו כמו "עננים"? או פרחים (פרחי בר)? או אולי "שירים"? או לשווק את הפורום הזה? שלך,

femme

New member
שני רעיונות ......

1. אוכל קפוא, או אוכל מוכן - להקל על האשה העובדת בחוץ. ואז את יכולה לשלב :"תהיתי איפה טעיתי", שלא קניתי את זה קודם . נו, משהו בנוסח הזה וגרפיקה למגש עם אוכל מוכן זה לא מסובך כ"כ. 2. אני מאד אוהבת את הפרסומות של קולה, בירה. בדר"כ משתמשים שמה במוטיבים שמקרינים סקס ובעיני זה יפה ! זהו בינתיים.

תכלת7

New member
טוב אני מנסה...

1. פרסום לקניית בית בתעלה באמסטרדם ( פה נראה לי אפשר להשתגע ). 2. פרסום להנקה ! ( מאד אקטואלי ) פה נגמר מעין הרעיונות שלי. מקווה שעזרתי במשהו.

kaya11

New member
את מוזמנת לעשות פרסום

לעסק שלי...
כלומר לסושי... אבל האמת אני הייתי עושה פרסום לחתולים... יש כל כך הרבה חתולים מסכנים ברחוב ובעמותות שמחכים שיקחו אותם...

למעלה