חבר מחפש מואי תאי בת"א

ננדין

New member
../images/Emo53.gifחבר מחפש מואי תאי בת"א

היי חבר טוב שלי מחפש מקום להתאמן באיגרוף תאילנדי. לבחור יש ניסיון בא"ל ולמרות הבחירה שלו במואי תאי, הוא מחפש מקום טכני ולא קשוח יותר מידי מבחינת מגע וכושר. תודה מראש!

CRAZY BOLI

New member
היי ננדין

האמת שקצת קשה לי להמליץ על מקום כזה כי ברגע שחברך מציין שאינו מחפש מקום "קשוח" מידי אני יכול להבין את זה לכמה משמעויות . אגרוף תאילנדי היא אומנות לחימה במגע מלא ואולי הכי "קשוחה" שיש בסטרייקינג . קשה לי להבין מהם הציפיות של החבר שלך כי קשיחות זה דבר יחסי ואני בהחלט מבין שיש שוני בין מועדונים ויש הבדלים בגישות אבל עדיין איני יכול לדעת דרך האינטרנט מהי רמת "הקשיחות" המותאמת לו , מה גם שתמיד בכל מועדון יכולים להיות איזה 1-2 חבר'ה שעובדים בצורה אגרסיבית באופן יחסי ואם חברך יעבוד איתם או ייתקל בהם באימון הוא יקבל רושם מוטעה (ברור שהמאמן צריך לשלוט ברמת האגרסיביות באימון ולנתב את זה לפי הרמה הקבוצתית והאישית) .

daskaliano

New member
הכל תלוי ברוח המאמן ובאופי הקבוצה

צריך לנסות ולבדוק בכמה מקומות ולהחליט לפי מה שהכי מתאים. גם אגרוף וגם אגרוף תאילנדי וגם קיקבוקס הינם ענפים קשוחים שאפשר להתאמן בהם גם תחרותי, גם הישגי, גם עממי וגם ספורט סניורים. קשה כשהקבוצה מורכבת מבני עשרה ובני 20 + לתת לקבוצה אופי סיניורי כי זה לא פרקטי. אם יש קבוצה של מבוגרים שמתאמנים במטרה לפרגן ולשם המאמן מכוון את הקבוצה לא רק בהצהרות אלה גם במעשים זה מצוין. שוב אני ממליץ לבדוק בכמה מקומות שמתעסקים בענפי הקיק אנד םאנצ'. יש את הגר פיינר תבדוק. יש את לחימה משולבת לסוגיה תבדוק. יש את בועז פולני תבדוק. יש את אורי צבי תבדוק. בקיצור שיקח אימון ניסיון וירגיש לבד.

polanib

New member
הזמנה לאימון ניסיון חינם

לפרטים בעז פולני 054-5760576 סניפים: דיזנגוף סנטר - יהודה המכבי - רמת אביב -- גבעתיים אימונים כל יום. חלוקה לקבוצות גיל ורמות. בהצלחה בעז פולני

למעלה