חוסר תאבון

rikifi1

New member
../images/Emo53.gifחוסר תאבון

שלום בתי בת שלושה חודשים, מזה יומיים היא סובלת מעצירות.נתתי לה נרות וגם רסקתי עגבנייה והוספתי לתחליף חלב.היא מראה סימנים שהיא סובלת. כמו כן היא לא אוכלת כהרגלה. קרי היא אכלה 5 פעמים ביום כמות של בין 80 ל- 100 סמק כל האכלה, היא שוקלת כ- 5 קילו(היא נולדה במשקל של כ 2.3, 4 שבועות לפני התאריך המיועד לא הוגדרה כפג) כמו כן לפעמים אני צריכה להעיר אותה כדי לאכול. יש לציין שעד לפני יומיים היא הייתה מתעוררת כל 3-4 שעות במהלך היום כדי לאכול והיא הייתה אוכלת כ 100 סמק בכל האכלה אני ממש מודאגת, אשמח לקבל עזרה תודה

לא אוכלת כקודם

התינוקת שלך עלתה כמעת 3 קג' במשך 3 ח'(אני מחשבת גם הירידה שלאחר הלידה) למרות שהיא לא אכלנית גדולה . בעצם זה מה שחשוב. קורא לא פעם שיש ירידה פיתאומית בתאבון. לפעמים הילד "מבשל " משהו , כמו איזה הצטננות או בעיה בקיבה. לפעמים הבעיה נפטרת מעצמה תוך ימים ספורים. אם היא ממשיכה להיות עליזה לא היתי מציעה לעשות דבר. אם לעומת זאת היא חסרת שקט כפי שאת מתארת, אולי מהשהו מציק לה ויש מקום להתיעץ עם רופא ילדים. לגבי ה"עצירות": חוסר יציאות במשך 2-3 ימים זה עדיין לא עצירות ולא מחייב התערבות. אם בכל זאת נראה לך שהתינוקת סובלת,. אפשר לנסות מיץ תפוזים , עגבניות, מיץ גזר חי ואפילו מיץ שזיפים. רצוי לא להרגיל אותה לנרות . דר' מילה ברק

למעלה