טובעת...

• פותח הנושא toten
  • פורסם בתאריך

toten

New member
../images/Emo53.gif טובעת...../images/Emo178.gif

אני רוצה לקנות נגן. חיפשתי חיפשתי וטבעתי באינפורמציה. אני אגיד מה אני צריכה ואתם תגידו מה כדאי לי.
בעיקר למוזיקה. סרטים כמעט ולא עד ממש זניח.
אם יהיה אפשר לראות תמונות זה יהיה נחמד.
לשימוש בעיקר לספורט (שחייה... סתם - ריצה).
רדיו.
עברית - חשוב מאוד.
שיהיה גם דיסק און קי.
אפשרות הקלטה
רמקולים מובנים. מה כדאי מהרשימה? Meizu M6 Sansa Clip M300 iAudio i7 iRiver E100 Sandisk Sansa FUZE תודה

or121210

New member
רמקולים מובנים או מיקרופון מובנה?

האיכות של הרמקולים המובנים היא קטסטרופלית, וממש לא ראוי למוזיקה לצאת משם. עד כמה חשוב תמונות? זמן סוללה? עברית גם בתפריטים או רק בשמות השירים?

toten

New member
עונה

התכוונתי לרמקולים אבל זה לא כזה חשוב, עכשיו שאני חושבת על זה. תמונות - קצת חשוב - לא מאוד. לא יודעת מה להגיד לגבי זמן סוללה. תמיד יש איפה להטעין - זה לא לטיול או משהו כזה... עברית חשובה בשמות השירים, לא בתפריטים. תודה

toten

New member
מחירים

הסתכלתי באתר של באג על המכשירים שציינתי בהודעה הראשונה והמחירים שלהם היו סבירים ולפי התקציב. אני פשוט רוצה לקבל המלצות של אנשים שמכירים...

יאיר B

New member
מהרשימה שכתבת:

1. הקליפ לא מתאים - אין לו מסך לתמונות או סרטים. 2. האיאודיו 7 הוא נגן מצויין למוזיקה אבל לא לסרטים ותמונות (בגלל המסך הקטן שלו). 3. האיריבר - יש לו עברית הפוכה בשמות השירים. יש לו רמקולים קטנים (היחיד מהרשימה הזאת). יש אפשרות הרחבה. 4. המיזו M6 - אני לא בטוח לגבי העברית. 5. הסנסא פיוז - חוץ מנושא הרמקולים יש לו את כל מה שאת מבקשת. יש אפשרות הרחבה. כל הנגנים הללו מכילים רדיו, עברית (באיריבר הפוכה, לגבי המיזו אני לא בטוח), הם יכולים לשמש כ-DOK (כולל העברת שירים באמצעות גרירה), כולם מבוססי זיכרון פלאש (כלומר לא כוללים חלקים נעים ומתאימים לספורט, לא לשחייה! לזה יש נגנים יעודיים ודי יקרים), מן הסתם כל הנגנים הללו יודעים להשמיע מוזיקה...

למעלה