טוב אחרי שהגבתי לכל אוצרות המרתון

סיגליתא

New member
../images/Emo53.gif טוב אחרי שהגבתי לכל אוצרות המרתון../images/Emo9.gif

יש לי שאלה, עשיתי בחנות משלוח חינם כל החודש, אמור להסתיים היום 31.10 , באיזו שעה לפי שעוננו זה אמור להסתיים? בטח אצטרך לקום באמצע הלילה? חחחחחח ודבר שני בזמנו כשעשיתי את זה נכנסתי לכל פריט בנפרד ושיניתי וכאבה לי היד שבוע אני זוכרת שהיתה איזו אפשרות לשנות הכל בבת אחת אבל חשבתי שאזכור כשזה יגיע וכנראה הזכרון כבר לא מי יודע מה
אז מישהו יכול להסביר לי? תודה, ובינתיים אמשיך להגיב על אוצרות

glassarah

New member
אפשר לערוך את כל השיפינג בלי להיכנס לפריטים

ב- Your Etsy > Shipping

סיגליתא

New member
נכנסתי לשיפינג מה זה אומר

Name This Profile איזה שם אני צריכה לתת לזה? ויש לך מושג מתי נגמר ה-31 לחודש שם? בערך 10 שעות הבדל? כלומר מתי חצות שם?

glassarah

New member
מה מופיע לך שם?

אצלי מופיעה רשימה של כל המוצרים ואני יכולה לשנות להם את ה-shipping profile... מוגדרים אצלך פרופילים, או שאת מכניסה את המחיר כל פעם שאת מעלה משהו? נראה לי שאת יכולה לשנות מחר בבוקר... אם אני לא טועה, הבדל השעות בינינו לבין החוף המערבי הוא 10 שעות.

glassarah

New member
אם לא מוגדרים לך פרופילים

תגדירי לך - לא משנה איזה שם נותנים לו, הקונה לא רואה את השם. לי יש אחד של $3.50 שאני קוראת לו 3.50 ואחד חינם שאני קוראת לו free. נראה לי שברגע שאת מגדירה, תופיע לך הרשימה הזאת של המוצרים.

סיגליתא

New member
יש לי מקום לשם אחד ולאחריו מאיפה נשלח

ובסוף יש לי אפשרות לסמן את ship to cost with another item Everywhere Else $0.00 USD $0.00 USD

glassarah

New member
אוקיי, אז תמלאי את השדות ותשמרי

אם את צריכה יותר מפרופיל אחד את יכולה להגדיר כמה שאת רוצה. ברגע שזה מוגדר, אני כמעט בטוח שכשתיכנסי לשיפינג אז תופיע לך הרשימה של כל הפריטים. (ואז גם כשאת מעלה מוצרים חדשים את יכולה להשתמש ב-load profile במקום כל פעם להכניס את המחיר מחדש.)

סיגליתא

New member
לא מוגדר כלום, אני מכניסה כל פעם את המחיר

ואני צריכה לתת שם לפרופיל, לא מבינה,
אם עד היום רשמתי את המחיר כל פעם מחדש אז אין לי אפשרות לעשות עכשיו משהו כולל?????????

סיגליתא

New member
שרהההההה פליז - עזרה

אני מצרפת את הלינק עם ההסבר Shipping options למטה לא מבינה מה אני צריכה לעשות על מנת שזה יתפוס על כל התכשיטים בחנות

סיגליתא

New member
נודניקית אז עד הסוף

מה זאת אומרת שם? לכתוב שם 4.00 וזה יהיה השם?? שם של מה זה? אז אפשר לכתוב גם יעקב וזה יעבוד? לא מבינה

glassarah

New member
כן, את יכולה לכתוב יעקב או חיים או משה ../images/Emo13.gif

השם לא חשוב - זה לשימושך האישי. נניח שיעקב זה פרופיל של $4 למשלוח - ב-Name this profile את כותבת Yakov. ב-Item Ships From - תבחרי Israel. Country Specific Shipping - תדלגי, אלא אם את רוצה להגדיר מחירים שונים למדינות שונות. למטה, ליד Everywhere Else - תסמני וי. תחת Shipping Cost - תכתבי 4.00 תחת If shipped with another item - אם זה חינם אז תשאירי 0, אם את גובה מחיר נוסף לכל אייטם אז תוסיפי את המחיר. תלחצי על Save. (מצרפת צילום מסך של איך שזה אמור להיראות.) אחרי שעשית את זה - תלחצי שוב על Shipping מצד שמאל. אמורה להופיע לך רשימה של כל המוצרים בחנות, ומצד ימין יש עמוד של Shipping Profile. תיכנסי לתפריט של כל אחד, ותבחרי ב-Yakov. כשאת מגיעה לסוף העמוד, תלחצי על Save changes ותעברי לעמוד הבא.

למעלה