טוסיק אדום

שרועי

New member
../images/Emo53.gifטוסיק אדום

חזרתי הביתה אחה"צ וגילית שלביתי יש טוסיק אדום מאד ושורף לה (המסכנה בכתה את כל השעה האחרונה לפני שחזרתי). הסתבר שהיא היתה עם קקי, אני לא יודעת כמה זמן אבל שעתתים לפני כן החליפו לה קקי גם כן (ושוב, לא יודעת אחרי כמה זמן). כמובן שישר הכנסתי אותה לאמבט חם וניקיתי לה את כל האיזור. אני שמה לה משחה טיפולית עם קמומיל כל כמה זמן (עכשיו כשהיא ישנה זה כל מס' שעות).... מה אפשר לעשות? האם המשחה הטיפולית עוזרת? האם יש משחה טובה שכדאי לקנות? היא נורא בוכה ואני זקוקה לעצה....

SShirly

New member
תפרחת חיתולים../images/Emo141.gif

ממליצה על שתי משחות: Daktacort כשכבה ראשונה לריכוך העור עם הפריחה. Inotyol כמשחה שניה להגנה על השכבה הראשונה וליצירת בידוד מול השתן והצואה. נשמע כאילו התינוקת הגיעה למצב שממש כואב לה. אני באמת ממליצה על המשחות הנ"ל. בנוסף, ניתן להוסיף 2 כפות קורנפלור לאמבטיה שלה. זה נצמד לטוסיק ומרגיע אותו. מים חמים כרגע סביר להניח שישרפו לה מאוד, אז תזהרי

../images/Emo41.gifנצל"ש שאלת טוסיק

בזמן שחיתלתי את הקטנה (בת חודש), ראיתי בפתח פי הטבעת פלולה קטנה! האם זה טחור, בגיל כזה?..היא רק יונקת, והקקי שלה נראה בסדר. לא מצאתי על זה כלום בספרים, יש רעיונות?........... תודה 22

שרועי

New member
תודה, נשמע מעניין

נושא הקורנפלור מעניין, אני אנסה אם אזדקק בפעם הבאה (שכמובן לא תגיע....) בכל מקרה תודה רבה על העזרה (אגב, קיבלתי מעוד מקומות את שם המשחה Inotyol כמצויינת).

הי שרועי

מנסיון אישי אמליץ לך על משחה מעולה, קצת יקרה אבל שווה בהחלט את המחיר שלה. המשחה נקראת קלנדולה (אם אני לא טועה היא שייכת לחברת WELEDA), המשחה מדהימה תוך כמה שעות האדמומיות נעלמת כלא הייתה. בהצלחה.

שרועי

New member
קלנדולה

תודה על ההצעה, יש לי את המשחה הזו בבית, אבל זה לא נראה לי מספיק... היום (יומיים אחרי) אני יכולה לספר שמרחתי יומיים של דזיטין (אסור יותר מזה) והעיניין החל לחלוף , מהיום אני אשתמש בקלנדולה (שהיא אכן של החברה שציינת, והיא מעולה) עד שהאדמומיות תחלוף. זה פשוט היה כל כך נוראי ממש כמו כוויה... מסכנה שלי, פעם ראשונה ב 4 חודשים שנעדרתי מהבית ל 7 שעות ותראי מה קורה............. ועוד לילדה שאף פעם לא היתה לה תפרחת.... בכל מקרה, אכן המשחה מעולה, תודה על ההמלצה ובליחה על ההשתפכות...

הי שרועי

קודם כל אני שמחה שהתפרחת נעלמה והמשחה אכן מעולה. שנית אל תאשימי עצמך בזה - הרי תמיד אנו מאשימות עצמנו בסופו של דבר, זה קורה ואין מה לעשות זה יקרה שיצאו לה שיניים, זה יקרה אם היא תשלשל אל להאשים עצמך זה לא הפתרון. דבר שלישי קבלי ממני
(אולי זה יפחית לך את האשם העצמי...) לילה טוב

shirili

New member
רק טבעקוטן !!

זה אני משתמשת רק במקרים חמורים מאוד בכללי אם זה לא מצב חמור מאוד אני עושה להן אמבטיה עם 3 כפות קורנפלור וזה מאוד עוזר

SShirly

New member
TevaCutan

זו משחה שמונעת בעיקר גרד אבל לא עוזרת או מרפה במקרים של תפרחת חיתולים רצינית.

למעלה