טורף קלפים

../images/Emo53.gif טורף קלפים

שלום לחובבי הפוקר ושאר משחקי הקלפים . ברצוני לקנות טורף קלפים חשמלי , כדי לחסוך את כל "ויכוחי הדילר" במהלך המשחק . ראיתי באינטרנט שיש מספר מוצרים ב40-60 שקלים , ומנגד מספר טורפים שעולים בסביבות ה-150 שקלים . יש איזשהו הבדל מוצדק בין המחירים ? תכלס לא חשוב לי אם הערבוב לוקח 2 או 3 שניות , העיקר שיהיה אמין ב-100% . אשמח אם תמליצו לי על טורף ( או לחילופין קישור לחנות ) אמין ובמחיר זול בבכל האפשר . תודה מראש .

ד י נ מ י

New member
לא לקנות

1.זה מכשיר דפוק שבסופו של דבר מחזיר את הקלפים לאותו הסדר 2. אם יש לך קלפים טובים הוא הורס אותם. הכי טוב לקחת 2 חפיסות לעשות "תורנות" כל יד עם חפיסה אחרת. בזמן שמשחקים עם חפיסה אדומה, הדילר של התור הקודם מערבב את החפיסה הכחולה. ואז בתור הבא מחליפים.

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאנחנו עושים, רק שאצלנו הדילר הבא (הסמול בעצם) הוא זה שמערבב את החפיסה שבצד.

inteli

New member
../images/Emo45.gif

המכשיר מעצבן ואתם תפסיקו להשתמש בו אחרי שעתיים. תומך בכל הנאמר. מי שרוצה להיות דילר בסיבוב הבא - שיערבב :)

pokermaster

New member
לקנות!

אנחנו משתמשים בחבר'ה כבר 3 חודשים במערבב האוטומטי הוא עושה עבודה טובה לא הרס לנו את הקלפים (אם הקלפים נהרסים לכם אולי הבעיה בקלפים? ישנם הרבה סוגים בשוק וחשוב שתקנו איכותיים). במיוחד כבר לא מתווכחים מי יערבב... אנחנו קנינו יחסית זול משהו כמו 50 ומשהו שקל בחנות ALL-IN-POKER תחפש בגוגל ותמצא (הגיע מהר, ארוז כמו שצריך ועובד לאורך זמן) - הוא עושה את העבודה מצויין הבעיה היחידה - קצת מרעיש....אם יש לך ילדים תרדים אותם בממ"ד חחח

אפשר לסמוך על אמינות הטריפה ?

אני שומע מיותר מדי אנשים שהטורף לא באמת מבצע את עבודתו נאמנה . נשמע לי קצת הזוי , זה לא כזה מכשיר מסובך בשביל שהוא יערבב כמו שצריך ... אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות ?

sharon0374

New member
אנחנו מצאנו שיטה אחרת....

לנו יש שיטה אחרת... יש לנו דילרית שכל תפקידה כל הערב זה לערבב קלפים ולחלק היא לא יודעת לשחק וכדי שלא ישעמם לה שאנחנו משחקים היא דילרית... :)

למעלה