טליה..או לכל מי עשה והצליח..

חרוזיתה

New member
../images/Emo53.gifטליה..או לכל מי עשה והצליח..

יש במארים סדנה איך עושים תליון פרח....ניסית לעשות וממש הסתבכתי.... מה זה ה-v המדובר?איפה הוא נוצר?אני עושה הצלבה כל פעם במקום אחר או באותו החרוז....ממש הסתבכתי.... מקווה שתעזרו... יום מקסים לכל האומנים והמעצבים.....

wildspirit

New member
חרוזיתה... אני כאן להצילך ../images/Emo6.gif

ה- V שנוצר הוא אחרי שיצרת את שני העיגולים הראשונים - יש לך עיגול מעל עיגול מחוברים בחרוז אחד שמקשר ביניהם נכון. תניחי למולך את העיגולים כך שאחד מעל השני - (תסתכלי בצד ימין או שמאל זה אותו דבר), העיגולים מחוברים בחרוז משותף ולצד החרוז המשותף גיד בצד ימין למעלה ולמטה יש חרוז נוסף. בין החרוז העליון לתחתון נוצר מעין V זה הכוונה להשחיל את החוט בתוך אחד החרוזים שב- V . בואי נגיד שהשחלת את החוט לתוך החרוז התחתון של העיגול התחתון את משחילה עוד 4 חרוזים על החוט ומשחילה חזרה את החוט בחרוז העליון (זה שמול החרוז שדרכו השחלת את החוט - זה שנמצא ב V) ועוברת לצד שני מקווה שעכשיו יותר מובן
אם לא אל ייאוש אני אנסה לצייר לך את זה

Iris G

New member
הייתה לי את אותה בעיה

ראיתי Y אבל לא V. והראשונים שלי היו על הפנים (וזה בלשון המעטה). יש לך קישור לתמונה? כי אני לא מצליחה למצוא קישור לסדנא. הכי קל יהיה אם אני יצייר לך על התמונה לאן להעביר את החוט. והכי כייף שלמדתי מהסדנא, אחרי שתלמדי את הטכניקה של הכנת הפרח לעשות כדורים מחרוזים יהיה קלי-קלות

למעלה