יכול להיות שמרגישים את הביוץ

משוש30

New member
../images/Emo53.gifיכול להיות שמרגישים את הביוץ

אחרי הלידה? ואם כן איך זה מרגיש? יכול להיות כמו כאבים בצד אחד בבטן התחתונה?

new mermaid

New member
../images/Emo127.gifבהחלט יש נשים שמרגישות

למרות שאני חושבת שזה לא ברמה של "או, הרגע היה לי ביוץ" (סיפור אמיתי, ארוך ומשעשע עם מישהי מאוד "מחוברת לעצמה וליקום בעת ובעונה אחת" כהגדרתה) אלא הכרת מכלול סימנים של הגוף בזמנים שונים של המחזור החודשי לכל אורכו שמאפשרת לדעת בקירוב מתי מתרחש הביוץ. סביב ההכרה הזו יש דיסציפלינה שלמה של שיטת מניעת הריון, מעין ימים בטוחים אבל ספציפי לגופך (לא מספר סטטיסטי של ימים סביב הדימום). אם תרצי אחפש לך קישורים לנושא. באופן אישי אני לא מרגישה כאב, אבל יש סימנים אחרים שלמדתי לזהות. ד"א, למה את חושבת שזה קשור ללידה?

sipi1

New member
אצלי זה כך

משהו כמו חצי שעה של דקירות או התכווצויות קלות, בכל חודש בצד ממנו היה הביוץ. אני לא זוכרת שינוי כלשהו אחרי לידה. אבל אם זה כאב (מעבר לרמה של אי נוחות) שלא עובר תוך כמה שעות - כנראה שזה לא הביוץ, וכדאי שרופא יבדוק מה מציק, שלא יהיו הפתעות

digabu

New member
וואלה נשמע מוכר

גם אני מאז הלידה יש לי פעם ב.. כאבים בבטן התחתונה וזה אכן מסתדר עם הביוץ. לפני ההריון לא הרגשתי ועכשיו כן. אצלי זה מי כאב חד וקצר באזור הרחם (עד כמה שאני זוכרת) כי זה כזה בא והולך.

משוש30

New member
../images/Emo5.gif אני פשוט שכחתי כבר את נושא

הביוץ והימים הבטוחים וכד' מרב שלא היה לי מחזור וכמובן שאני ובעלי החלטנו לעשות את החזרה הגדולה לעניינים שלשום ואתמול הרגשתי את הכאבים האלה אז חישבתי ויצא שאני משהו כמו שבועיים אחרי תחילת המחזור. כמובן בלי אמצעי מניעה. עכשיו אני לא יודעת לאיזה כיוון שאני רוצה שתחזיקו לי את האצבעות (מצד אחד יאללה ממילא לא ישנים מי יודע מה אז לעבודה מצד שני חופשת הסקי שלי!!!) (אהה וחברה שלי אמרה שהתחיל לכאוב לה בזמן ביוץ אחרי הלידה הראשונה לפני זה היא לא הרגישה כלום)

כן! גם אני חשבתי שאני מדמיינת...

אבל פתאום אני מרגישה את הביוץ... כאבים בבטן התחתונה

lulyK

New member
כן. ככה זה אצלי.

כאבים בצד, הפרשות של ביוץ וחום גבוה יחסית במידה ואת עוקבת. אצלי גם יש "מצברוח ביוצי" מיוחד.

lulyK

New member
רק להוסיף שזה היה ככה עוד מלפני

הלידה, אבל התעצם אחרי ההפלה של ההריון הראשון, כנראה כי מאז אני יודעת יותר טוב להרגיש את הרחם

מרגישה את ביוץ

גם לפני הלידה. כאבי קטנים כאלה בצד לכיוון המפסעה. אנחנו היינו צוחקות שצריך ללכת לד"ר שחלה (
) והשיטה הטבעית למניעת הריון מתבססת לא רק על הביוץ, אלא על חום הנרתיק, אורך הנרתיק ועוד משהו. בדיאדה יש (או היו פעם) קורסים שמלמדים את זה.

אנידס

New member
כן, לאחר הלידה הרגשתי גם ללא הופעת

המחזור. זה מרגיש קצת כמו פעימות של כאב בצד או בבטן התחתונה. אגב לפי מה שזכור לי אי הנעימות או הכאב נובע מהיפרדות הזקיק (אבל יכול להיות שהזיכרון שלי כבר לא משהו).

למעלה