יש לי מבחן-אחרי ראיון עבודה

גילגול18

New member
../images/Emo53.gif יש לי מבחן-אחרי ראיון עבודה

הייתי בראיון עבודה והשלב הבא זה בחינה. ידוע לי שהמבחן יהיה על windows ו-unix. זהו תחום די נרחב... יש למישהו מושג איזה סוג של שאלות ניתן לשאול? או אם משהו היה במבחן שזה היה סוג השאלות?

erandd

New member
קשה לדעת

זה יכול לנוע מתפעול ועד אדמיניסטרציה. ישנם כמה פורומים שיתאימו יותר לשאלה זו(פורום לינוקס ופורום תמיכה לWINDOWS). בכל מקרה מומלץ להתקין לינוקס בבית ולהתחיל להשתמש

גילגול18

New member
הבחינה היא למשרת QA

בגלל זה נשאלה השאלה בפורום זה. נאמר לי כי זה יהיה באופן בסיסי אז אולי כן אוכל לקבל תשובה בפורום הזה...

erandd

New member
אני מבין אבל....

אם אתה רוצה שאלות לדוגמה על מערכות הפעלה אלו, עדיף לך לפנות לפורומים שציינתי

xslf

New member
QA של איזה סוג מוצר?

השאלה שלך פשוט כללית מידי. אולי אם תגיד לאיזה סוג מוצר תצטרך לעשות QA זה יתן רעיונות לכיוון- אבל לבקש "שאלות על לינוקס" זה בדיוק כמו לבקש "שאלות על חלונות". מדובר בלינוקס בתור דסקטופ? בתור שרת? ברשתות בלינוקס? בממשק הגרפי? בשורת הפקודה? במה?

xslf

New member
זה עדיין רחב מאוד, אבל כמה

ניחושים בכל זאת לאזורים עליהם אפשר לשאול, בהנחה שאתה בודק את האפליקציה מצד השרת: * התקנת יישומי ווב על שרת אפאצ'י * עניני הרשאות משתמשים * הפעלת בסיס נתונים כגון MySQL, הגדרת יישום ווב לתקשורת עם בסיס הנתונים * מיקומי קבצים סטנדרטיים * עניני אבטחה- iptables, chroot jail וכו' יש עוד הרבה- אבל שוב, אפשר לנחש עד אין סוף כשאין כ"כ פרטים במה מדובר ובאיזה סוג בדיקות בדיוק אתה אמור לעסוק. (מצד הלקוח יש דפדפנים בלינוקס ועוד הרבה, אבל אני מנחשת שלא בזה מדובר)

למעלה