יש לי שאלה חשובה...!!!!

Deppaholic

New member
../images/Emo53.gifיש לי שאלה חשובה...!!!!

לפי מה שהבנתי ג'וני נשר מהתיכון בגיל 16 כדי לנסות ולהצליח עם להקתו... זה נכון???? איך בכלל קראו ללהקה שלו????????? אני חרשתי אתרים ולא מצאתי... מעריצות יקרות תעזרו לייייי!!!! **דרך אגב כבר השארתי הודעה אבל למי שלא ראה... אני חדשה... סופסוף נפתח פורום על המושלמון הקטון (או גדול יותר נכון).... אין כמוכן!! תבורך מי שפתחה ת'מועדון**
אההה ועוד משו.. מי מימכם ראה בני וג'ון???

Deppaholic

New member
וואי תודה רבה לך..!!!

חיפשתי לי באינטרנט ומצאתי.... מכתב של ג'וני'לה .. אני מקווה שזה לא זיוף.. לפני שג'קי'לה נולד... שהוא כותב שונסה ולילי רוז עם הסיבות שלו לחיות !!! חמודייייייייייייי נשמההההההההההההה שליייייייייי

Vivi Sparrow

New member
ואוווווווווווווו! ../images/Emo12.gif

OMG איזה מאמיייייייייייייייייייייייי!!!! חמודדדדדדדד!!!!! איזה אבא חמוד!!!!!
וונסה חייבת להיות מאושרת עם כזה בעל.....

Deppaholic

New member
אכןןן....

הוא לדעתי.. הכי קרוב למושלם... רק אם הוא לא היה מעשן אבל הוא אמר שהוא מפסיק עכשיו לטובת ילדיו!!!... חמווודדדד....נמסתי

Runaway Train

New member
ברוכים הבאים,ואני גם ראיתי

סרט מעולההה...מתוק מתוק כמו שניקול כבר אמרה... המילה הכי מתאימה זה מתוק "מושלמון קטון:?

WallFlower

New member
אה../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif../images/Emo70.gifהוא חזר../images/Emo70.gif

האייקון האהוב עליי חזר! אני לא חושבת שיש איש בעולם שלא אהב את בני וג'ון... כשהייתי יותר קטנה (ממש קטנה, כיתה ה' ככה) נחרטה בזכרוני הסצנה של ג'וני עם הלחמניות (אלו היו לחמניות, נכון?) ואף פעם לא זכרתי מאיפה זה היה... אבך עכשיו אני יודעת...
... פאק, אני מרגישה ממש טיפשה היום! חחחחחחחח... *מפהקת* לילה טוב לכולם!

Runaway Train

New member
כן,לחמניות קשות במיוחד

אבל זה קטע ידוע שאותו ביצע לראשונה ___________

Deppaholic

New member
כן גם אני מתה על הסרט...

הזה... אני לא חושבת שיש מישו שלא..אבל אני הכי אוהבת את המספריים של אדוארד.. בא לי לאכול אותו שם...

../images/Emo10.gif

אני התחלתי לראות את הסרט לפני כמה שנים אבל בדיוק הייתי צריכה ללכת,והפסקתי לתפוס רק את ההתחלה!! אוך, חבל!!!!!!! אני מתה לראות את הסרט!!

Deppaholic

New member
את תמיד יכולה

להוריד אותו מהאינטרנט או שאם יש לך כבלים תשלחי מכתב לערוץ 4 ותבקשי שישדרו את זה שוב... לי יש "יס" אז אין להם שום זכויות לשדר ת'סרט... אוףףף וגם היה בסינמה איש מת, פחד ותיעוב בלאס וגאס ועוד כמה... ואני הפסדתייי!!!! את המספריים של אדוארד חברה שלי הורידה וצרבה לי.. ואני רואה אותו כמעט יומיום

WallFlower

New member
אאאאאויייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

זה הקטע שאני הכיייייייייייייייייייייי אוהבת בסרטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט! הוא כזה חמוד שם...עם החיוך הקטן והמבויש שלוווווווווו... הוא מזכיר לי כלבלב קטןןןןןןן... איזה בובה!

Deppaholic

New member
אההההה ../images/Emo6.gif

אני אהבתי שהיא שמה לו ת'איפור הסגול, ואז כשהוא נגע במיטה והשפריצו עליו מים אבל ת'קטע שהכי אהבתי זה שהציאו לו "לימונדה" אהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!! זה היה כזה מצחיק!!!!!!! ואז כשהמה-שמה הזאתי הציעה לו לימונדה אמיתית הוא הקיאאאאאאא!!! אהההההההההההההה ממי!! נמסתי
אבל הקטע שהכי ריגש אותי בסרט וכשגרם לי לבכות אחרי שראיתי אותו שוב בפעם השנייה וידעתי מה הסוף זה כשהוא....כשהיא... אההה כשהיא רקדה ב"שלג" כשהוא פיסל ת'מלאך איזה מרגש :'( איזה כיף שהחבר של נוו איך קראו לוינונה בסרט...אההה קים!!! מת!! מגיע לו!!!... אהה מדברים על וינונה.. אתן יודעות שהיא יהודייה... השם שלה זה וינונה הורוביץ! למה היא שינתה!?

למעלה