יש לי שאלה קטנה... תוכלו בבקשה לומר לי מה שם הציפור שמנקה את שיניו או גבו של ההיפופוטם? תודה מראש!
A AnavriN New member 30/11/04 #1 ../images/Emo53.gif יש לי שאלה קטנה... תוכלו בבקשה לומר לי מה שם הציפור שמנקה את שיניו או גבו של ההיפופוטם? תודה מראש!
../images/Emo53.gif יש לי שאלה קטנה... תוכלו בבקשה לומר לי מה שם הציפור שמנקה את שיניו או גבו של ההיפופוטם? תודה מראש!
A aquila chrysaetos New member 30/11/04 #2 זרזיר בוהק למשל באפריקה מס' מיני זרזיר שנוהגים "לעבוד" על גב בע"ח (היפו'ס, פילים, באפלו ועוד). חפשי (בגוגל לדוגמא) מינים מהסוג lamprotornis, מהסוג spreo ומהסוג buphagus למשל. לרובם אין שמות בעברית. בהצלחה
זרזיר בוהק למשל באפריקה מס' מיני זרזיר שנוהגים "לעבוד" על גב בע"ח (היפו'ס, פילים, באפלו ועוד). חפשי (בגוגל לדוגמא) מינים מהסוג lamprotornis, מהסוג spreo ומהסוג buphagus למשל. לרובם אין שמות בעברית. בהצלחה
O osprey New member 1/12/04 #4 ישנו מין הנקרא Red-billed Oxpecker הנפוץ בקרבת ועל יונקים, לרבות היפואים. קרוב אחר שלו הנקרא Yellow-billed Oxpecker מעדיף יותר בופלו וקרנפים.
ישנו מין הנקרא Red-billed Oxpecker הנפוץ בקרבת ועל יונקים, לרבות היפואים. קרוב אחר שלו הנקרא Yellow-billed Oxpecker מעדיף יותר בופלו וקרנפים.
U uncle litchi New member 2/12/04 #5 תנינן מצרי אני מניח של זה הכוונה. egyptian plover-pluvianus aegyptius