יש לי שאלה...

../images/Emo53.gifיש לי שאלה...

חברה שלי המורה שלי ואני יצאנו לטיול שטח,והחברה שלי רצתה לעשות קאנטר על סוס ששמו בלונדי. אני לא יודעת בדיוק מה היא עשתה לו שם-אולי כלום,והוא פשוט התעצבן-הוא התחיל לה בגופ פרוע והיא לא הצליחה לעצחור אותו, עד שהמורה שלי חסמה אותה. ויותר היא לא רוצה לעלות עליו... בעצם הסוס הזה עשה גם לי בעיות בטיול שטח...הוא כמעט הפיל אותי מההר.. יש למישהו עצה בשבילי, ולחברה שלי ששתיונו למעשה, לא מוכנות לעלות עליו

mkuzi

New member
אין דבר כזה!!!!!

מז'תומרת??? אתן צריכות לעלות עליו כמה שיותר מהר ואם הוא עושה דבר כזה עוד פעם אז לרסן אותו, לשבת רגוע, ולהמשיך לרכב!!! סתם סוס פחדן שצריך ללמד אותו שאין ממה לפחד!!! ואם את רוכבת מתחילה אז נתנו לך את הסוס הלא נכון כי אין טעם, אסור ומסוכן לתת סוס "צעיר" כזה לרוכבת מתחילה!!! בקיצור גם את וגם הסוס צריכות לתפוס אומץ. אני יודע שזה לא פשוט בכלל ויקח קצת זמן אבל בסופו של דבר כל אחד שיש לו רצון מתגבר.

אסף 1989

New member
יכול מאוד להיות

שהוא פתח לה בגאלופ מהסיבה הפשוט-היא לא נתנה לסוס סימן מתאים לעבור לקאנטר, יכול להיות שהסימן שהיא נתנה היה חד מדי לכן הסוס חשב שהוא צריך לפתוח בגאלופ. אם יודעים שהסוס עליו את רוכבת הוא סוס פתחן וחם אז צריך לתת לו סימנים יותר עדינים בשביל לעבור מקצב, זאת עצתי...

PiKolulo

New member
בלונדי??

הגיע אלינו לחווה סוס ששמו בלונדי.יכול להיות?! תארי אותו..

RMXXX

New member
עצה הכי טובה...

דבר ראשון תחליפי תמדריך הזה ומהר! אל תעלבו אבל תמצאו מישהו עם מספיק שכל שלא יתן לרוכב שלא יודע לרכב מספיק טוב לעשות משהו שהוא לא יכול לעשות אותו, אני לא רוצה לדבר בכלל על מה שיכול לקרות לסוס... קיבינימט איזה מדריכים יש לנו בארץ, כל פעם אני שומע על סיפורים כאלו מחדש, ועוד במקום שהוא יענה לך על השאלות האלו את צריכה לבוא לשאול פה... ובקשר לסוס, תפסיקי לבכות ותעלי עליו כבר ותקבלי אומץ! רק ככה תלמדי לרכב...

למעלה