כורסאות/פופים לילדים בארה"ב

yaelhul

New member
../images/Emo53.gif כורסאות/פופים לילדים בארה"ב

ממש לא מצאתי כאלה. הייתי ב-Toys 'r us, Babies 'r us... מה שאני מחפשת זה פופים לקטנים (גיל שנה ומעלה) או את הספות הנפתחות למיטה קטנה שהיו פעם במבצע של האגיס בארץ והיום נמכרות בחנויות הצעצועים. הן עולות בסביבות 130 ש"ח. מה שמצאתי פה זה כורסאות רציניות ומרופדות (כמו של גדולים רק לילדים) במחיר המזעזע של 50$. למישהו יש המלצה? יעל

דווקא את המתקפלות הקטנות

הצבעוניות שנפתחות למיטה, ראיתי ב-Kmart וב-Wallmart לא פעם... אולי שווה הצצה. פופים לקטנים לא ראיתי, אבל רגילים יש להשיג ב- JC Penney. קוראים להם Bean Bags, אולי אפשר לנסות לחפש על הרשת.

למיטב ידיעתי, הספות הנפתחות

שנמכרו בארץ גם יוצרו שם, ע"י קיסריה פולימרים. אני לא יודעת אם שווקו אותן גם מחוץ לגבולות המדינה. פופים לקטנים אני יודעת שאפשר להשיג בארץ, נדמה לי שדרך יצרנית "כריתי". אם רלוונטי לך, אני אנסה למצוא את הקישור לאתר שלה.

titina1

New member
פופים לקטנטנים

תנסי בIKEA הקרובה אלייך, אני רכשתי שם בדיוק מה שאת מתארת, יותר מוצלח מהאגיס. במשהו כמו 30 ומשהו $.

פופים

גם אני חיפשתי פופים לקטנים בחנות רהיטים,.....אבל לא מצאתי...ראיתי פופים ב- wall mart אבל בצבעים של צבא ושחור דמוי עור....אני חיפשתי מבד צבעוני... אם תמצאי אשמח לשמוע איפה.....בהצלחה!

משהילי

New member
../images/Emo62.gifלאוהבי היצירתיות

וגם למי שיש קצת זמן פנוי
...עלה לי
- למה לא לעשות פוף לבד? סה"כ מה צריך: מודל לבד (על פי המודל נגזור את צורת הבד); וחומרי מילוי (בארץ ממלאים את הפופים בעיגולי קלקר) ורצוי גם תופרת/חייט לשלב התפירה (ואולי גם לייעוץ). בכל מקרה - שווה להעזר בפורומים של עשה-זאת-בעצמך ותחביבים. אולי יש להם רעיונות יותר פרקטיים (כמו מודלים מוכנים).

ronnieyuval

New member
את יכולה לקנות כזו כורסא

בטויס אר אס. יש בחנות שליד הבית שלי. אמנם זה לא עם ציורים של פו הדב, אבל נראה לי שתסתדרו גם עם פרחים.

nochi

New member
איזה קטע, בדיוק סיימתי לתפור את

הוילונות בחדר של החושחוש,ועכשיו אני עוברת לפרוייקט הבא של הפוף אבל כבר הפכתי עולמות כדי למצא את המילוי של עיגולי הקלקר הקטנים ואיין. אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצא את זה בלוס אנג'לס? משהו ראה את זה ב DOWNTOWN? (אנא אל תשלחו אותי לאתרים כי שם זה יקר) אידאלי היה למצא את זה במקומות שאורזים/שולחים חבילות, אבל אני לא מצאתי
תודה

וואי איזו יצירתיות

וילונות, תפירות... http://www.ahhprods.com/refill?b=1 שמוכרים בו רפילים לפופים http://ecomproductsinc.com/subcatmfgprod.asp?0=200&1=214&2=-1.

yaelhul

New member
אולי תצרפי תמונה של הוילונות שנתרשם

מהיצירתיות? אני מתה כבר לחזור לצייר ולפסל ולהכין מוביילים כמו בימים הרחוקים ההם, טרם פרוץ התאומים לחיינו...
יעל

nochi

New member
הנה כובע והוילון ROMAN BLINDS

שתפרתי לחדר של אילי, זה עדיין לא תלוי כי צריך לצבוע קודם את הקיר בכתום (החדר יהיה בסגנון IKEA)

nochi

New member
והכובע....

למי שלא ניסה, תמיד אפשר ללחוץ על התמונה להגדלה...

איזו יצירתיות!!!

האמנות היחידה שאני עושה זה לכתוב ולצלם. יש לי מכונת תפירה אבל המקסימום שאני יודעת לעשות זה מכפלות למכנסי פיג'מה
הכובע ממש מקסים, אולי תתפרי ותמכרי כאלה? אני הייתי קונה בכיף, הוא פשוט חמוד נורא.

yaelhul

New member
איזה יופי ../images/Emo70.gif הוילון והכובע משגעים

לא הייתי מאמינה שזו עבודת יד... כל הכבוד ! יעל

nochi

New member
תודה,למדתי עיצוב אפנה...הכייף הגדול

בשבילי בלחיות באמריקה הוא שכל העניין של הDIY (DO IT YOURSELF יותר מפותח פה,ואפשר להשיג הכל כולל בדים משגעים (שאריות ממפעלים) בזיל הזול והמבחר עצום...

למעלה