כותבת שוב לגן מעון שיקומי לילדים עים

../images/Emo53.gifכותבת שוב לגן מעון שיקומי לילדים עים

לקויות קשות ביותר עיוורון פיגור ונכויות במעון 24 ילדים בגילאי שנה עד שלוש לגן נידרש עגלול תאומיים על מנת להוציא את התינוקות לטייל כמו כן תורמים למוצרי חלב מעדנים וגבינות פירות וירקות מי שיכול לתת יד וכתף לרכישת עגלול תאומיים לגן המיוחד הזה יבורך תודה מדי

BOLDOG4

New member
אם אפשר לדעת למי שייך הגן ?

האם חלק ממוסד מוכר או רשות של המדינה? עזרה בביגוד,מכשירי חשמל,רהיטים זה סביר , אבל אוכל ודברים בסיסיים זה נראה לי צריך להיות באחריות מי ששייך לו המקום ! דעתי לא צריכה למנוע ממי שרוצה לתרום כל דבר לתרום.

נירה63

New member
מדי אני מציעה לבקש מהמוסד מכתב בקשה

לצרכים שלהם ומכאן נמשיך ...

BOLDOG4

New member
שקיפות בבקשה !!!

לאחר קבלת המכתב אבקש לפרסמו בפורום כדי שנדע במה המדובר. זוהי שקיפות לשמה ! חוזר על השאלות המהותיות : - למי שייך המוסד - האם פרטי או אחר - איך יש מוסד שאין בו אוכל ודברים בסיסיים לילדים ! תודה

אלי'''ע אגודה לקידום קטינים עיוורים ולקויי

ראיה לא מדובר בגן מעון שאין אוכל מדובר בגן שזקוק לעזרה על מנת להוסיף ולתת לילדים את מירב הצרכים להם הם זקוקים המקום משקיע ונותן לקטינים את הטיפולים להם זקוקים פיזוטרפייה עיסויים ועוד למרות כל זואת המכשירים והאביזרים בהם משתמשים הילדים עולים הון תועפות הילדים הם מוגבלים ביותר הן פיזית ושיכלית מאחר ואחת מתינוקות האומנה שאני מגדלת הלוקה בפיגור גנטי קשה התקבלה לגן הזה ובשיחה שניהלתי עם מנהלת המקום הוברר לי שזקוקים מאוד לדבים שציינתי עגלת עגלול תאומים ועוד עזרה החלטתי לצאת בהודענ על גבי הפורום בשיחות שאני מנהלת עם נירה 63 מנהלת הפורום הזה הוברר והובטח לי לסייע ככול שיתאפשר בולדוק יקר סמוך על מנהלת הפורום נירה ועל המנהלת נעמי וכן הנהלת תפוז שיקבלו ויאשרו כל שידרש לאחר בדיקה והכרת הנושא חברים יקרים יש הרבה מציאויות שעדיין לא הכרנו וכל פעם מחדש אני לפחות ניתקלת ומתרגשת לעזור לאוכלוסייה היותר חלשה יותר פגיעה ויותר חשופה לבין הכסאות תודה ושבת שלום מדי

מאמאסאן

New member
נכנסתי לפורום קיבוצניקים בתפוז

וביקשתי עזרה עם עגלול, בקיבוצים יש כאלה, חשבתי שאולי נשיג אחד אני ממתינה לתשובות, כשיהיו אעביר אותן למדי המקורית

הי מדי

מה ההבדל בין עגלול ועגלול תאומים? היה לי עגלול וזה פשוט לול עם גלגלים וידיות לדחיפה, לא? יש חנות יד שניה של כל מה שקשור לדברי ילדים אני אתקשר אליהם ביום ראשון אבל צריכה להבין קודם למה הכוונה, שבת שלום, נעמי.

wildcat6

New member
ההבדל הוא בגודל

יש שני גדלים הראשון קטן ומתאים רק לילד אחד הכוונה היא לעגלול גדול יותר אצלנו בקיבוץ מובילים בכזה עגלול 3 שוכבים או חמישה עומדים הוא עשוי ברזל ולא קל להשיג מקיבוצים שום דבר יד שנייה יש את נורית מאפקים מרבה ידים

למעלה