כיוון המקשים משגע אותי

zender

New member
../images/Emo53.gifכיוון המקשים משגע אותי

כשאני משחק בMAME ורוצה לשנות קצת את המקשים תמיד אני מסתבך... אני אוהב שמקשיי ההפעלה שלי יהיו CTRL וSHIFT וכשאני משנה את המשחק לכפתורים האלה תמיד משהו רע קורה ניסיתי גם לשנות את המקשים באפשרות היותר כללית אבל זה לא עוזר אין דרך לעשות RESET לכל המקשים?

XplowBoy

New member
אממממ כנס שניה...

לפי מה שאני זוכר כדי לעשות ריסט אתה לוחץ לשנות כפתור ואז אתה לוחץ על כפתור שלא חשוב איזה הוא אתה לוחץ מלא פעמים עד שרואים שזה הפך להיות הכפתור הכללי

AxBattler

New member
תבחר את בתפריט מה שאתה רוצה לשנות..

ותלחץ פעם אחת ENTER ואז את כפתור המקלדת שאתה מעוניין בו. אם נהיה לך רשימה של כמה כפתורים, תעבור לשורה אחרת בתפריט ואז תחזור לשורה שאתה רוצה ושוב תשנה עם אנטר (פעם אחת) והכפתור המבוקש. בניגוד למה שטום אמר, צריך ללחוץ פעם אחת בלבד כדי לשנות.

zender

New member
זה מה שאני עושה תמיד אבל לא הולך

וזה משגע אותי,אני לא מבין למה אני אפילו מוריד את כל הכפתורים המקבילים שלא יהיו היתנגשויות אבל זה לא הולך אני חושב שהבעייה היא שהוא לא נותן לי לבחור צד זתומרת הוא נותן לי רק את האפשרות CTRL(ימין+שמאל) ולא רק את אחד הצדדים

XplowBoy

New member
רגע רגע רגע! מה זאת אומרת פעם אחת!

הוא אמר איך להחזיר את הכפתור להיות כמו שמיים עשה אותו! אז צריך ללחוץ מלא פעמים על איזה כפתור שבא לך ואז אוטומטית הוא חוזר להיות מה שמיים הגדירה אותו

למעלה