כיצד עלי לפעול?

bat41

New member
../images/Emo53.gifכיצד עלי לפעול?

נפגשתי אמש עם בחור שיצאתי איתו פעמיים לפני 7 שנים . לא היה לזה המשך אז, כי איכשהו זה נפל בין הכיסאות כמו הרבה התחלות. הפגישה היתה נעימה וחביבה. במהלכה סיפר לי על קשרים שהיו לו ועל דפוסי ההתנהגות שלו. אחד הדפוסים שציין הוא , שהוא לא משקיע בתיחזוק הקשר כאשר נמצא עדיין בחיתוליו. הוא מוצא שיותר קל לו לשבת בבית ולא להתאמץ ולצאת לעוד פגישה. לאור מה שסיפר ולאור ההיסטוריה שיש לי איתו, זה די ברור לי שבהמשך הוא יהיה פאסיבי ואולי אפילו יתאייד לי . למרות שראיתי שהוא נהנה מהפגישה. אני מכירה את סוג ההתנהלות הזאת בקרב הגברים בימינו... גברים שהתרגלו לחיים קלים בלי טיפת מאמץ. ואני בדילמה. אני יודעת שאם אני לא אזום עוד פגישה, זה יתמסמס שוב, ומצד שני אני רוצה שזה יבוא ממנו. רוצה שיחזר ויראה שהוא מעוניין. מה עושים?

כיצד לפעול

מה חסרים גברים אחרים שאת צריכה לרדוף אחריו? האם הוא שווה את זה שאת תמיד תזמי את הפגישה ,והוא יעשה לך "טובה" שיסכים ואולי יהיו לו דרישות להסכמתו זו לדעתי זוגיות והרצון להיות זה בחברת זו הינה הדדית , וכול רדיפה של צד אחד/ת אחרי השני יגרום לניצול והשפלתו של הרודף וביחוד אם הרודפת היא אשה כי אם הוא היה מעוניין זה היה קורה לפני 7 שנים ועובדה שגם עכשיו זה לא קורה ולשאלה מה עושים ,אז לא עושים כלום ומתעלמים ממנו ובהצלחה אצל גברים אחרים וטובים יותר

../images/Emo101.gif

יש לך אחלה הזדמנות לבדוק עם עצמך: א. איזה: צבע מקום מרקם הרגשה יש למילה חיזור בעולמך. ב. האם אותו גבר שלא מחזר, מתאמץ במקומות אחרים בחייו. כרגיל..שתפי במה שמתאים לך.
עוטף מלא אנרגיות לכל החלטה שתקבלי.

bat41

New member
ותודה גם לעידית ../images/Emo24.gif

א. למילה חיזור יש מקום של נעימות, רומנטיקה, התרגשות . חיזור שנעשה בצורה טובה ( לא חונק ואובססיבי ) יוצר אצלי הרגשה נפלאה, שיש מישהו שרוצה להיות איתי ומוכן להשקיע לשם כך. ב.הבחור הספציפי הזה , יש לי הרגשה שלא מתאמץ במיוחד במקומות אחרים.

bat41

New member
תיקון טעות

יכול להיות שאנחנו לא מדברות באותה שפה.. האיש לא עצלן. יש לו עסק עצמאי משגשג שעושה רושם שהוא כבר על הסוס ולכן כבר לא צריך להתאמץ. יש לו תחביבים שונים כמו צניחה חפשית . הוא לא מתאמץ בחיים כי הדברים פשוט באים לו די בקלות (כולל נשים). התשובה לשאלתך היא כמובן שלא.כמובן שלא רוצה זוגיות עם עצלן!! בכל אופן, אין בכוונתי ליזום את ההמשך. אם הוא רוצה הוא כבר ידע איך להשיג אותי...
שתהיה לנו שבת נפלאה ! ה
בדרך...

אל תשפכי את המים....

אל תעיפי את הקשר הזה בלי למצות אותו ואם המיצוי של הקשר אומר שתיפגשי איתו רק פעמיים ותתגלגלי איתו במיטה פעמיים ויהיה לך כיף, אז תפיקי הנאה מהקשר ואם הוא לא יתאמץ מספיק לטעמך, תעברי לגורם מהנה אחר את לא צריכה ללכת לקשר של הכל או כלום מותר לך להפיק הנאה חלקית מקשר קצר מועד אם את רוצה, תקראי לזה סטוץ

bat41

New member
מותר לי ,אבל לא בא לי...../images/Emo13.gif

אם זה מראש מריח כמו סטוץ אז תודה אבל לא תודה . אני בשלב כזה של החיים שסטוצים כבר לא מדברים אליי. זוכר את הערך המוסף שדיברנו עליו לפני כמה ימים?

bat41

New member
חוצמזה

לא מעיפה שום דבר עדיין. פשוט לא יוזמת.

את הולכת על הכל או כלום

השיטה הזו לא נותנת צ'אנס ל"אולי", למי שהוא כמעט ובעיקר לא נותנת צ'אנס לעצמך

bat41

New member
לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת.

ולא רואה מה הקשר. שאלתי שאלה לגבי בחור מסוים. האם לקחת יוזמה כדי שתתרחש פגישה שניה. זה הכל !! גם מה שכתבת קודם לא היה קשור לעניין. לא בשאלת סטוצים עסקינן כי אם בחיזור .

למעלה