לא כ"כ מצליח לי הסטפ 1+2

dorlim

New member
../images/Emo53.gif לא כ"כ מצליח לי הסטפ 1+2 ../images/Emo10.gif

ניסיתי וניסיתי ו... התוצאות ממש לא משביעות את רצוני. אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן צריך לחכות בין סטפ1 לסטפ2 ? 2. כשרוצים את האפקט על הדבקות השלבים הם: צביעת רקע, סטפ1 (להמתין - כמה זמן?), הדבקה וייבוש, סטפ 2 ? 3. איך שולטים בגודל הפיצוצים? (האם דילול במים יוצר באמת פיצוצים קטנים יותר?) 4. יכול להיות שחומרים בני שנה וחצי כבר זקנים מידי ולכן התוצאות לא משהו? תודה מראש

av_i_va

New member
נתחיל מהסוף.../images/Emo140.gif

ראשית, בהחלט יתכן שחומר שעומד כבר שנה וחצי אינו אפקטיבי. שנית, התהליך הוא ממש פשוט. כשהעבודה מוכנה ויבשה, מורחים סטף 1 לכוון מסויים. או במאוזן - או במאונך, לפי בחירתך, אך זכרי את הכוון. אם את רוצה פיצוצים גדולים, השתמשי בהרבהההה סטפ1 והשאירי לייבוש למשך כמה שעות סטפ 2 - למרוח בכוון הנגדי בדיוק, לכן היה חשוב לזכור את כוון המריחה של סטפ 1. תוך כמה דקות כבר תראי את הפיצוצים אולם - להדגשת הפיצוצים יש צורך להכהות בפטינה. עלמנת למנוע "תקלות" בעתיד, אני ממליצה לך להדפיס את ההוראות המדויקות, מלוח המאמרים ולעבוד בצמוד לדף. בהצלחה וספרי איך הצלחת רוצים גם לראות תמונה
נ.ב. בחנויות מסוימות ניתן לרכוש חומר שמיובא על ידי שמעה מנתניה, שגורם לפיצוי ענק. מאוד יפה לפריטים גדולים

dorlim

New member
תודה ונראה לי שהבנתי איפה טעיתי...

מרחתי את סטפ1 עוד לפני ההדבקות כך שבעצם השכבה של סטפ2 לא היה מגע בין השכבות
אני אנסה שוב

למעלה