לגבי הגשת עירעור

מצב
הנושא נעול.

hkeren

New member
../images/Emo53.gifלגבי הגשת עירעור

לגבי הגשת עירעור
לבית דין לעבודה עקב דחיית קבלת קיצבת נכות (עקב סכרת). מכר שלי קיבל קיצבת נכות עקב סכרת מביטוח לאומי 3 שנים (נכות זמנית) . כעת דחו לו את המשך הקיצבה. הוסבר לו בביטוח לאומי שעליו להגיש עירעור לבית דין לעבודה. מה בדיוק הפרוצדורה להגשת העירעור והאם יצטרך שוב לעבור ועדה רפואית בבית דין לעבודה? כלומר מי מטפל בנושא העירעור בבית דין לעבודה? רופאים שמתמחים בסכרת? תודה..

שיר ורד

New member
אם לא תקבל תשובה בפורום זה

לגבי הגשת עירעור
לבית דין לעבודה עקב דחיית קבלת קיצבת נכות (עקב סכרת). מכר שלי קיבל קיצבת נכות עקב סכרת מביטוח לאומי 3 שנים (נכות זמנית) . כעת דחו לו את המשך הקיצבה. הוסבר לו בביטוח לאומי שעליו להגיש עירעור לבית דין לעבודה. מה בדיוק הפרוצדורה להגשת העירעור והאם יצטרך שוב לעבור ועדה רפואית בבית דין לעבודה? כלומר מי מטפל בנושא העירעור בבית דין לעבודה? רופאים שמתמחים בסכרת? תודה..
אם לא תקבל תשובה בפורום זה
אני מציע שתשאל גם בפורום סכרת, יכול להיות שגם אחרים שם כבר עברו בעבר את הפרוצדורה הנ"ל ויוכלו להשיב לך מידע אישי.

בביה"ד אין ועדות רפואיות.

לגבי הגשת עירעור
בביה"ד אין ועדות רפואיות.
הערעור לבית הדין על החלטת ועדה רפואית לעררים או על החלטת ועדה לעררים בענין אי-כושר - הוא רק בעניינים משפטיים. לא בעניינים רפואיים. אז אין עוד ועדה רפואית בבית הדין. אבל, אם הערעור מתקבל - ביה"ד יכול להחזיר את הדיון לועדה, עם הוראות או להחליט להעביר את זה לועדה אחרת. חשוב לדעת על איזו החלטה רוצים לערער. האם על החלטה בענין נכות רפואית או על החלטה בענין אי-כושר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה