לוד חייבת הנהגה חדשה

../images/Emo53.gifלוד חייבת הנהגה חדשה

לוד מעולם לא הצטינה במנהיגות וזה בעוכריה כל עוד זה ההרכב של המועצה ואלה נבחרנו עתידנו לא נראה מבטיח. ראש עיר ממונה כבר היה שלטון צבאי היה האים להחזיר את השלטון הצבאי? כיכר הפלמ"ח מי זוכר? מי התיר לפתוח את המסגד? יהייה המשך!!!!!!!!! מזמין תגובות

סולידית

New member
רק אדם אחד יביא שינוי../images/Emo110.gif

אני אמנם תושבת העיר רמלה, ומאוד מרוצה מראש העיר שלי אבל לדעתי הבן אדם היחיד שראוי להנהיג את העיר לוד הוא גבי אסרף, אדם צנוע שעוזר המון ואפילו בסתר תושבי העיר צריכים לפתוח את הראש לשינוי מרענן... בהצלחה לגבי אסרף!!

בחירות

אני מבקש לא לעשות כאן תעמולת בחירות בשלב זה . אני מתכוון לפתוח סקר במועד קרוב יותר לבחירות בעיר לוד. וזאות על מנת לתת במה לכולם במידה שווה גיא

שלום מנהל

רק פתחתי לויכוח ואם אין לך מה להגיד בנושא שמור זאת למודיעין הואיל וההכרות היא חד סיטרית תנהל את הפורום בצורה מקובלת או שאחפש במה אחרת

ושוב שלום לך פלמחניק יקר

ראה את הודעתי הקודמת אני מבקש לא לעשות כאן תעמולת בחירות בשלב זה . אני מתכוון לפתוח סקר במועד קרוב יותר לבחירות בעיר לוד. וזאות על מנת לתת במה לכולם במידה שווה ועכשיו תסביר לי מה הקשר של מודיעין וחד סיטרי? גיא מנשרוב

((((((((((שלום מנהל))))))))))))))))

אני חוזר אני עוסק בפוליטיקה אבל לא בתעמולה גם עבודה בממשלה בעיריה או אפילו במפעל פרטי יש פוליטיקה יותר ממה שאני מרשה לעצמי. מה הקשר?אנחנו מכירים אבל אני לא מזדהה אתה מכיר אותי גם ממודיעין ולא רק עכשיו אנחנו מבינים?

פלמחנייייייייייק1

אני חושב שאני יודע במי מדובר אבל זה לא חשוב מה שחשוב באמת שאנחנו ידידים טובים ואם אני צודק אז בהצלחה בקרוב .

lj101

New member
אם אני מבין נכון גם אתה פעיל

פוליטית בעיר לוד. נניח לרגע שאני לא תושב רמלה והייתי שמח לקרוא את דעותיך בנושאים לדוגמה סמים או בנייה בלתי חוקית או טיפול במצב הסוציו אקונומי הנמוך של העיר. במקום להשמיע או לכתוב כל הזמן בעעעעעעעעע או דהההההההההה כתגובות למשתמשים אחרים. שלא תבין אותי לא נכון, אחת הסיבות שעזבתי את הפורום של עיריית רמלה הייתה כי נוצר מצב שאנשים כתבו בכינויים לא שלהם וכן עשו סטלבט לדברים שנכתבו מצד אנשים שבאמת חשוב להם המצב בעיר אבל מלבד לרדת ולהעליב או לכתוב בסגנון רחוב לא התייחסו באופן רציני. אני מקווה מאוד שהפורום החדש יהיה פינה רצינית להעלאת ולהשמעת דעות מגוונות ובטוחני כי מי שמסייר בפורום כמועמד או חברי מועצה יוכלו ללמוד מהדעות הרבות ומהרעיונות. בברכה LJ101

ה דרומי

New member
משרשר כאן שאלה מצב הכבישים

בלוד קטסטרופה. אין קטע אחד שהוא לא תקין. למי התשובה? מתי היה נעים לנוע ב
על האספלט\כבישים בלוד.

lj101

New member
ידידי היקר אתה בטוח

ואני מצטט "אין קטע אחד שהוא לא תקין." אתה בטוח ?

Roobie

New member
אמממ...

אמנם רבים מהכבישים בלוד הם במצב קטסטרופלי (אבל ממש לא כולם... זאת הגזמה), אבל לפחות הצמתים אצלכם בנויים/בנויות כמו שצריך (עם רמזורים)... הייתי מעדיף כבישים כמו שלכם במודיעין אם זה היה בא ביחד עם הצמתים, כי במודיעין כל יום יש תאונות בגלל הדרך הנוראית בה תוכננו הצמתים.

לתקופה מסויימת - כן

ולדעתי זה אפילו חובה! חייבים לסלק מלוד את כל כנופיות הסמים שהשתכנו בה לבטח. חייבים לנקות את לוד מכל הנשק הבלתי חוקי שנמצא בשכונות הערביות. כמות הנשק שנמצאת שם יכולה להחזיק מלחמה קטנה למשך הרבה זמן ואפילו השוטרים יודעים מזה. יודעים, רק מה - לא עושים כלום!

למעלה