לימודי טייס בארה"ב....

gedalya

New member
../images/Emo53.gifלימודי טייס בארה"ב....

שלום לכל החברים בפורום! אני חדש בפורום וכשראיתי שמנהל הפורום מדריך טיסה גם בארה"ב אז אני מרשה לעצמי לשאול אתכם כמה שאלות. חלום חיי הוא להיות טייס של המטוסים הגדולים בחברות התעופה, בצה"ל לא זכיתי להגיע לטיס, אבל החלטתי בכל זאת שאני אהיה טייס ויהי מה. אני כרגע בארה"ב בניו יורק, אני אזרח כפול ישראלי ואמריקאי. האם יש בתי ספר לטיסה של ישראלים בארה"ב ? מה הם הדרישות בבתי ספר? מחירים ? וכמה זמן זה לוקח כל שלב מנסיונכם האישי... בתודה מראש!

תבדוק באתרים הבאים...

המחירים בבתי הספר יכולים לנוע מ20,000 דולר ועד ל60,000 דולר תלוי כמובן איזה בית ספר אתה לומד. בגדול יש 2 דרכים מקובלות, הראשונה היא ללמוד במכללה לטיסה על פי סילבוס מוגדר שלהם (שזו בדרך כלל האופציה היקרה) או ללמוד בבית ספר קטן כמו הבית ספר שצור מלמד בו. הדרישות של בתי ספר הם בדיוק כמו בדרישות לרישיונות: תעודת רפואית תקפה ותעודת יושר. אני מציע שתבקר באתרים הבאים: www.jetcareers.com www.studentpilot.net אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות עד כמה שאוכל... ערן

תכתוב ...../images/Emo70.gif

למנהל הפורום, הוא מדריך גם בבית ספר בארה"ב ויוכל לתת לך פרטים

RAZ BAGG

New member
דרום קליפורניה../images/Emo110.gif

שלום גדליה! אני ממליץ לך על לימוד בחוף המערבי. מזג האוויר בדרום קליפורניה מבטיח 365 ימי טיסה בשנה. בשדה ואן נייס בלוס אנג´לס פועל בית ספר בשם קונטיננטל ותוכל לקבל שם הדרכה ממדריכים ישראלים דוברי עברית. הליין של הביה"ס כולל שני 172 המצויידים מכל טוב כולל GPS IFR APPROAVED מטוס 172RG המשמש להדרכה מתקדמת יותר-מסחרי והסבות. זוג פייפרים מסוג ארצ´ר 180 כ"ס והווריאר 160 כ"ס. דו מנועי מסוג פייפר סנקה שמצוייד ב-GPS גרמין 430 עם מפה נעה וטייס אוטומטי. הדרישות הן כסף וזמן בתור התחלה, אם הדרך מתאימה לך ואתה מתאים לדרך אז השמיים הגבול... אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

RAZ BAGG

New member
אתר ברשת

עובדים על זה,עניין של כמה ימים. ד.א שכחתי לציין את הפייפר קאב להדרכת גלגל זנב.

לימודי טיס בארה"ב

ממליץ בחום על בית הספר בו למדתי ואינו רחוק מניו יורק. אתר בית הספר www.princetonairport.com בהצלחה - קובי

למעלה