לימפאדמה

../images/Emo53.gifלימפאדמה

אני ברוך השם סיימתי את הטיפולים הכימותרפיים, הניתוח וההקרנות. מזה הרבה זמן שאני סובל מליפאדמה. (פגיעה בדרכי הלימפה עקב ההקרנות.) אז נכון שאני עושה פיזיוטרפיה לניקוז לימפאטי. אבל זה לא ממש עוזר.אם למישהו יש עצה איך אפשר להתאחד כל חולי הסרטן שסובלים מהמצוקה הקשה הזולקבל טיפול יותר הולם ולהלחם על זכויותיינו אשמח לקבל תשובה.

דגנילי

New member
אוייש איזה באסה..

פעם ראשונה שאני שומעת על בעייה כזאת... לא יכולה לעזור..אבל מעודדת...

נאן

New member
היי אפרסק../images/Emo24.gif

אויש ואתה עם פרדי קרוגר(השרוול לחץ) כמוני? אני יודעת שיש מכשיר שנקרא לימפה פרס... ואולי הוא יכול לעזור לך יותר. עקרונית חוץ מעיסוי והקלה לא חושבת שהם יכולים להציע לנו עוד משהו כי אם זה כבר נהיה הבצקות אפשר לנסות רק להקטין אותם אבל לא להעלים אותם. אם אתה יודע על טיפול הולם אשמח גם אני לדעת אגב שמעתי שהידרותרפיה עוזרת גם. נאנוש

היי נאן../images/Emo24.gif

שמעתי על כל הטיפולים שיש כיום ב"שוק" אפילו ביקרתי באוסטריה בוואלכסה אם שמעת על המקום הזה.. לפני שנסעתי אמרו לי שמשם אני חוזר דוגמן.אחרי חודש חזרתי רק עם תמונות למזכרת.המכשיר של הלימפה פרס לא ממש ממולץ במקרה שלי הוא יחמיר את המצב.באשר להידרותרפיה אני עוד צריך לברר.אני רושם לך את המייל שלישנוכל להתכתב ולהחליף חווית "מסעירות". [email protected] תכתבי לי ואשמח לעדכן אותך.

למעלה