ליקי כמה שאלות

בוביץ

New member
../images/Emo53.gifליקי כמה שאלות

1. מה כל הקטע של שינוי הערוצים? האם המעבר של ערוץ 3 למספר 30)למרות שבתכלס זה יותר נוח מ13) אומר שלא תחדשו את החוזה אחרי 2006(במיוחד עכשיו אחרי פרשת הסוס הטרויאני)? האם זה אומר שתרכשו יותר סדרות ותשימו את זה ליס וויקנד? ואם כן אז ממתי מתוכנן יס ויקנד להיות בשידור יומי( אבל לא של שחים של הסוף שבוע אלא של סדרות חדשות) ואם כן יהיה יס ריל בקיץ ? או שלא? 2. מה עם המירוץ למיליון אני חושב שהגיע הזמן שתשימו אותה כי אתם מפגרים כבר אחרי שני עונות אז אין לכם לפחד שיגמר לכם ולא יהיה לכם מה לשדר. ומה גם שמהסתיו הבא יהיה עונה 8.? אז מתי המירוץ למיליון ישודר.? 3.ואיזה סדרות חחדשות אתם מתכוונים או כבר רכשתם? שמעתי שרכשתם את שני גבירם וחצי.? למה שלא תרכשו סדרות מטלעד? כמו את סקאברס או את הפרליקטים או את פרייזר? אם אתם צריכים המלצות לסדרות חדשות אני תמיד מוכן לעזור.. אם יקי אתה לא יכול לענות על הפורום תענה לי במסר בתודה בוביץ

Aviad1987

New member
אני בהחלט בעד לרכוש את הסדרות של

טלעד, זה יהיה מעולה. גם את הסופרנוס. אגב כמה עונות בארץ עוד נשארו לפרייז'ר!?

בוביץ

New member
אה ועוד שאלה

מה ישודר בערוץ 3 אחרי שהמירוץ לצמיליון 5 יסתיים שם? נאי מתכוון בשעה 8 וחמישה ההי עכשיו שח של כל העונות של המירוץ למיליון ועכשיו מסתימת בעוד שבוע העונה החמישית של המירוץ אז מה ישודר במקומה? מה הישרדות מהתחלה?

יקי יודע רק בנוגע ליס וויקנד...

וניראה לי גם בנוגע ל yes 1.... הוא מנהל התוכן שלו גם אם אני לא טועה... פעם שאלתי אותו על yes y והוא לא ידע לענות לי

Aviad1987

New member
זה כי yes Y לא מופק על ידי יס

אלא סינרגיה, וזאת בניגוד ליס דוקו, ערוצי הסרטים, יס פלוס ויס וויקאנד.

בוביץ

New member
לא שאלתי אל יס וואי

אלאל על ערוץ 3 ובטח הוא שומע דבירם בערוץ או שהוא יכול לשאול אחד מעמיתיו אז יקי את הפה?

TheCharm

New member
ביום רביעי הבא -

את "המירוץ למיליון" תחליף "המופע של ג'ו שמו".

Yaki J

New member
1. לא יהיה יס ריל בקיץ, לעת עתה

הערוץ לא יחזור יותר. חוזים וחידושים הם באחריות סמנכ"ל התוכן לא שלי - כך שאני לא יכול להתנבא או לקבוע במקומו מה יקרה בסוף 2006, או מה יקרה עם יס וויקאנד בעתיד. כשנגיע לגשר נחצה אותו. באשר לשינוי הערוצים, זהו שינוי מתחייב - נוספים ערוצים חדשים מז'אנרים שונים ולא הגיוני למקמם אותם באפיקים שונים רק בגלל שערוצים אחרים תפסו את האפיקים המקוריים. בין הערוצים הבחדשים כמובן יס דוקו שממוקם לאפיק 8 ומומלץ בחום. 2. המירוץ למיליון תזכה למשבצת שידור חדשה בקרוב. 3. נושא רכש, במיוחד מגוף שידור שעדיין משדר, הוא נושא מאד סבוך, נקווה שיהיו חדשות בעתיד.

Aviad1987

New member
יקי יש משהו שמטריד אותי כבר כמה זמן

יש יחסית הרבה מאוד פקשושים בשיבוצים. למשל היום היה שידור חוזר של הפרק שהיה לפני שבועיים ב"פחות ממושלמת", היו הרבה מקרים שהתקציר פשוט לא תאם את הפרק המשודר וכמובן תקרית קווין היל שבלבלה אותי לגמרי מבחינת סדר הפרקים. אני מקווה ישימו לב לזה יותר בעתיד.

TheCharm

New member
הוא אמר שעם קווין היל

היה בעיה מצד השולחים של הפרקים והיה בלבול, ומכאן גם הגיע בלבול בתקצירים

בקשר לסידור הערוצים

אמנם זה לא ממש קשור אליך אבל אני חיייייייב לפרוק את זה הערוצים עדיין במבולגנים בצורה מטמטמת! מעצבן למשל שערוץ המשחקים (25) תקוע בלי קשר לערוצי הבידור... ככה גם ערוץ 24... אין אפשרות למקם את שאר ערוצי המוסיקה סביב ערוץ 24? אחריהם לשים את הערוצים ריאליטי טיוי וערוץ 3? ואת סטאר וורלד לשים באפיק 21 ואת ערוץ הקניות להעיף כמה שיותר לכיוון המאות כי הוא במילא לא מעניין ומציק לי בזפזופ? באפיק 19 לשים את ערוץ ויוה פלטינה (לא הגיוני שהוא יהיה יותר קרוב לערוץ ויוה? זה ערוץ טוב והוא סתם מודחק לסוף)... את ערוצי הילדים להעביר לאיזור ערוצי ה 30.. ולקרב אליהם את ערוץ יס אנימה המיותר שיש בו כולה 2 סדרות בשידורים חוזרים.... אחריהם את כל המדע וטבע אח"כ הספורט ואח"כ החדשות... ואז הרוסית אחר כך האינטרקטיב (כולל כל האינטרקטיב של הילדים כולל המשחקים כולל האינטרקטיב של הספורט וכל שאר ערוצי הזבל) ככה זה יראה נורמלי ומסודר
עזבו אני פרפקטציוניסט מובהק והייתי חייב להוציא את זה

למעלה