..... לכל המומחיות

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gif..... לכל המומחיות

..... לכל המומחיות
טוב, אחרי דקה, וגונל שאני מסיימת היום, מתחילה מחר מונוגון. בנתיים האולטרסאונד מצביע על רירית 6 שחלה ימנית 11 וקטנים שחלה שמאלית 12, 13, וקטנים E2 - 44 , PR-0.7 (היום יום 9 למחזור) מה דעתכן ??? אני מתקרבת לשאיבה ???? ובצורה טובה ????? לפי דברי האחיות באסותא, נשאר לי לקחת את הכוריגון ואז השאיבה. אבל עוד כמה זמן ? והאם התוצאות של האולטרסאונד הן בסדר ???????

אוסה

New member
נשמע טוב

..... לכל המומחיות
טוב, אחרי דקה, וגונל שאני מסיימת היום, מתחילה מחר מונוגון. בנתיים האולטרסאונד מצביע על רירית 6 שחלה ימנית 11 וקטנים שחלה שמאלית 12, 13, וקטנים E2 - 44 , PR-0.7 (היום יום 9 למחזור) מה דעתכן ??? אני מתקרבת לשאיבה ???? ובצורה טובה ????? לפי דברי האחיות באסותא, נשאר לי לקחת את הכוריגון ואז השאיבה. אבל עוד כמה זמן ? והאם התוצאות של האולטרסאונד הן בסדר ???????
נשמע טוב
ראשית שיהיה לך בהצלחה !!!! אני את הטיפולים שלי עברתי גם באסותא , היום אני אמא לתאומות מופלאות בנות כמעט 4!!! בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

העין ה 3

New member
יש לך עוד לפחות כמה ימים.

..... לכל המומחיות
יש לך עוד לפחות כמה ימים.
לגבי ההורמונים אני לא יכולה לענות, כי זה משתנה גם לפי מספר הזקיקים. אני לא עד כדי כך מתמצאת. אבל עובי הרירית ביחס לגודל הזקיקים נשמע מצויין, ולדעתי השאיבה לא תהיה לפני יום חמישי או שישי. ודרך אגב, כשאומרים קטנים, זה גם יכול להיות 10. כל מה שמעל 10 מודדים, ומה ש-10 או פחות אומרים "קטנים". הם גדלים בקצב של כ-2 מ"מ ליום, ואת הכוריגון מקבלים כשיש לפחות כמה שעברו את ה-20, אבל לא יותר מדי כדי שלא יבייצו ספונטנית לפני השאיבה. יממה וחצי אחרי הכוריגון עושים את השאיבה. בהצלחה, ותספרי לנו על ההתקדמות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה