לעורר את הפורום ?_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo53.gif לעורר את הפורום ?_../images/Emo189.gif

מי שפה... מי שנשאר.... אנא מכם
תרשמו דרכים שנראה לכם יפעלו לעורר את הפורום ולמשוך אנשים לפה

mulon1984

New member
אממ...

אולי בוטלג של "קינג בוכה"? ואז כולם יגידו "איזה גבר דודי! תודה דודי! אחלה קעקוע דודי!"

dsol

New member
את זה אומרים גם בלי קשר ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

אבל בוטלוג של מה ?!

L i l o s h

New member
מי אמר אני ולא קיבל???../images/Emo8.gif

טוב , יש לי רעיון למשהו מגניב לגמרי (כזו אני , מגניבה...) כל אחד בתורו ירשום ציטוט משיר מסויים (ולא רק משירים של רם אוריון ושו'ת - מולי...) ואתם תצטרכו לזהות. מי שמזהה ירשום את הציטוט הבא וכן הלאה... אבל! בלי לחפש בגוגל , תנסו לזהות לבד! יאללה אני אתחיל (משהו קל בשביל הסיפתח): "איפה זה שם אותי? איפה זה שם אותם? זה לא חברים זה."

mulon1984

New member
כולם אומרים של שלומי שבן

איזה גרועה את. שיר מעפן, יוצר מעצבן. תורי: You know I'm born to lose, and gambling's for fools, But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever!!! And don't forget the joker

L i l o s h

New member
אתה ממש גרוע...

Ace Of Spades Motorhead תורי: "כשאתה כאן,אני מקיאה את כל מה שבלעתי"..חח סתם זה היה בשביל דודי... אממ בוא נלך על : "אם יש עוד סיבות, הן כבר לא חשובות היום ,צולל נעלם וטומן את הראש בחול " קל לאללהההההההה

mulon1984

New member
הכעס של רוקפור

לחן: שגיא צורף, צלע בג'ינג'יות. והשיר שלי היה חזק!!! תורי: Rent a flat above a shop. Cut your hair and get a job. Smoke some fags and play some pool. Pretend you never went to school.

L i l o s h

New member
פחחח , קל...

Common People Pulp ובקשר למה שאמרת , תלוי מה הגדרתך למונח "חזק"... עכשיו אני: טוב נלך על קשה יותר Screaming at the window Watch me die another day Hopeless situation Endless price I have to pay

mulon1984

New member
יומנו של משוגע (מאת אוזי אוסבורן)

זה כל כך קל שזה מגוחך!!!!!!1 רוצה קשה? רוצה קשה?!?! אני אביא לך קשה!!! she wanted to have fun with her daddy's shotgun she held it right up to his head his glasses fell at first but they were followed by a burst of fiery hot balls of lead

L i l o s h

New member
זה גדול!

"BUTTHOLE SURFERS"!!! יפה לך מולון... עכשיו תורי (רק אני ומולי משחקים???) מאוד קל: welcome back in the arms of hell have a few and you'll feel so well

L i l o s h

New member
מולון,מולון,

מה לעשות שאני אנציקלופדיית מוזיקה מהלכת... תלמד להפסיד בכבוד במקום להטיח האשמות מיותרות...
מנוע החיפוש במוח שלי מניב יותר תוצאות ממנוע החיפוש בגוגל,לידיעתך. עכשיו , מי מזהה את שלי?

L i l o s h

New member
רמז!

למי שמתקשה לגלות מהיכן הציטוט אני אתן רמז: רמי פורטיס... רמז עבה במיוחד!

למעלה