טוב , יש לי רעיון למשהו מגניב לגמרי (כזו אני , מגניבה...) כל אחד בתורו ירשום ציטוט משיר מסויים (ולא רק משירים של רם אוריון ושו'ת - מולי...) ואתם תצטרכו לזהות. מי שמזהה ירשום את הציטוט הבא וכן הלאה... אבל! בלי לחפש בגוגל , תנסו לזהות לבד! יאללה אני אתחיל (משהו קל בשביל הסיפתח): "איפה זה שם אותי? איפה זה שם אותם? זה לא חברים זה."
איזה גרועה את. שיר מעפן, יוצר מעצבן. תורי: You know I'm born to lose, and gambling's for fools, But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever!!! And don't forget the joker
Ace Of Spades Motorhead תורי: "כשאתה כאן,אני מקיאה את כל מה שבלעתי"..חח סתם זה היה בשביל דודי... אממ בוא נלך על : "אם יש עוד סיבות, הן כבר לא חשובות היום ,צולל נעלם וטומן את הראש בחול " קל לאללהההההההה
לחן: שגיא צורף, צלע בג'ינג'יות. והשיר שלי היה חזק!!! תורי: Rent a flat above a shop. Cut your hair and get a job. Smoke some fags and play some pool. Pretend you never went to school.
Common People Pulp ובקשר למה שאמרת , תלוי מה הגדרתך למונח "חזק"... עכשיו אני: טוב נלך על קשה יותר Screaming at the window Watch me die another day Hopeless situation Endless price I have to pay
זה כל כך קל שזה מגוחך!!!!!!1 רוצה קשה? רוצה קשה?!?! אני אביא לך קשה!!! she wanted to have fun with her daddy's shotgun she held it right up to his head his glasses fell at first but they were followed by a burst of fiery hot balls of lead