מאוד זקוקים לעזרת כולם !!!

../images/Emo53.gif מאוד זקוקים לעזרת כולם !!!

חשבתי שמאוד כדאי להכניס לוח בו ירשמו כל מרכזי הגמילה, וקבוצות התמיכה המוכרים/ות לכם. אנא, לכל מי שיכול לעזור: הכניסו כאן לשרשור שמות, כתובות, תיאור קצר של המרכז או הקבוצה, מי היכולים להרשם אליו, טלפונים להתקשרות, וכל מידע חיוני אחר, אני אדאג לקבצו ולהכנסיו ללוח שיהיה בקישורי הפורום. אתם כולכם נפלאים!!! היום עוד לא אמרתי את זה.

PhEoNiX FiRe

New member
אולי שמישהו יצרף את האתר של OA

ישראל וגם את הטלפון של המשרד המרכזי שלהם?

מרכזי גמילה

*מג"ל-מרכז גמילה לנוער (ממשלתי). נמצא בליפתא ליד ירושלים, טלפון אפשר להשיג ב "144" או לפנות דרך עובד סוציאלי . *NA(נרקומנים אנונימיים)-קבוצת תמיכה שנימצאת כמעט בכל עיר, טלפון אפשר להשיג ב "144" או לפנות דרך עובד סוציאלי . *AA(אלכוהוליסטים אנונימיים)-קבוצת תמיכה שנימצאת כמעט בכל עיר, טלפון אפשר להשיג ב "144" או לפנות דרך עובד סוציאלי . *אלסם-מרכז אגודה לנוער מכור לסמים (לרוב קלים) ואלכוהול, במרכז יש עובדים סוציאלים ופסיכולוגים, נמצא כמעט בכל עיר (דרכם ניתן להגיע למרכזי גמילה), טלפון אפשר להשיג ב "144" או לפנות דרך עובד סוציאלי . *מלקישוע- קהילה לנוער (השלמה של שבע חודשים עד שנה וחצי לאחר מרכז גמילה), נמצא בצפון,טלפון אפשר להשיג ב "144" או לפנות דרך עובד סוציאל,או דרך מרכז גמילה(לאחר סיום טיפול) *אילנות- קהילה למבוגרים,(השלמה של שבע חודשים עד שנה וחצי לאחר מרכז גמילה) ,טלפון אפשר להשיג ב "144" , דרך עובד סוציאלי או דרך מרכז גמילה(לאחר סיום טיפול) *אידלסון-מרכז טיפול במתדון (למכורים קשים לאופיאום,הרואין וכל שאר האופיאטים),נמצא בתל אביב טל:03-697-32-26. *אישפוזית יפו-מרכז גמילה ממשלתי למבוגרים (מעל גיל 18), נמצא ביפו, טלפון אפשר להשיג ב "144" או לפנות דרך עובד סוציאלי . *בית חם-מרכז גמילה פרטי נמצא בתל אביב,טלפון אפשר להשיג ב "144". *המקום של ג'קי (יש עוד שם אבל אני לא זוכרת אותו)-מרכז גמילה פרטי, נמצא בתל אביב על כביש תל-כביר(ליד אבו-כביר),טלפון אפשר להשיג ב "144". *יחד לאור-מרכז גמילה פרטי,נמצא בתל אביב,טלפון אפשר להשיג ב "144". *צעדים לחופש-מרכז גמילה פרטי,נמצא בתל אביב,טלפון אפשר להשיג ב "144". כל מרכזי הגמילה הפרטיים לא דורשים תור, אפשר להגיע בלי להיתקשר ותתקבלו מייד, מרכזים פרטיים מתאימים לכל הגילאים ומתאימים גם למכורים לאלכהל ולמכורים לסמים. מרכזי מתדון יש בהרבה מקומות בארץ אפשר להגיע אליהם דרך בית חולים מקומי. יש עוד הרבה מרכזים בכל הארץ אבל אני לא זוכרת את שמם
אני אנסה להיזכר בהם או לברר עם אנשים שהיו שם גם. אני גם לא זוכרת את מספרי הטלפון של כל המרכזים שרשמתי למעלה , ברגע שאזכר בשמות ובמספרים אכתוב אותם בפורום.

obscured by clouds

רציתי רק לתקן אותך שאנ.איי ואיי.איי ,ואו. איי הם לא מרכזי גמילה הם קבוצות תמיכה בדרך של עזרת מכור למכור צרפתי פה קישור לאתר אנ.איי ושם יש את מספר הטלפון של הקו החם של אנ.איי וחוץ מזה אוהבת אתכם ושתהיה לכולנו שבת שלום עם הרבה אהבה...

שיאור

New member
מרכזי גמילה

"שביל לחיים" , זה מרכז גמילה פרטי, נמצא מול "אילנות" שזאת גם קהילה לנגמלים מסמים. שביל לחיים הוא מקום נהדר, מנסיון שלי, מדריכים טובים, קבוצה טובה,וטיפול טוב. אני ממליצה. מספר טלפון:098998282 . שיהיה בהצלחה ועוד משהו, כמעט בכל עיר יש את היחידה לנפגעי סמים, שדרכם ובעזרתם אפשר להגיע לגמילה, ולהמשיך איתם תהליך טיפולי בהמשך. טלפונים דרך 144

../images/Emo51.gif רק ירד קצת

החום, ואני מסדרת לנו לוח של מספרי טלפונים וכתובות, אנא, הוסיפו מהידע שלכם לכאן. יש מי שייעזר בו

שיאור

New member
וחוץ מזה...

מה אני אגיד לכם,ומה אספר? שנמאס לי שכבר אין לי כוח, לא מוצאת את עצמי, לא עם סמים ולא בלי סמים. כמה גמילות כבר עברתי ואני תמיד חוזרת לאותו מקום, מסתובבת סביב עצמי במעגל שאין לו סוף, וחיה בפחד אימים מהמחר. כתבתי קודם פה על מרכז גמילה, שביל לחיים, ומי שיקרא את זה שאני עוד ממליצה יחשוב שיצאתי משם בסדר, ואני לא. הייתי שם שבועיים, החזקתי מעמד בקושי,והיה לי קשה, קשה מאד, אבל כשיצאתי משם לא הצלחתי להתמודד,ושוב אני באותו מקום אפל. מיואשת, מרגישה כישלון, שונאת את עצמי כל כך. כל כך הרבה עזרה קיבלתי מהמשפחה, מחברים מכורים נקיים, וכולם אומרים לי אותו דבר, אם אנחנו יכולים גם את יכולה. אז למה, למה, מה לא בסדר איתי ולמה אני לא מצליחה? הרבה סימני שאלה ואני יודעת שאין לכם את התשובות, אבל זה מה שיש לי על הלב. כבד. כבד. כבד. לא יכולה יותר.

../images/Emo23.gif וחוץ מזה...

בחרת להשאר ערה ...שעות שבן הכל נראה ללא צבע. יותר מכל אחד את יודעת שישנם דברים שאי אפשר ולא כדאי לעשות לבד. אין ספק שקשה. מאוד קשה. ומי כמוך יודעת. אולם את גם יודעת כמה יותר קשה לא לעשות דבר - ולהגרר ללא כוחות אל תהום אפלה. את בדרך למעלה שיאור יקירה. אכן, לעתים האחיזה נחלשת - ודומה כי אין כוחות להרים את הגוף והנפש לשלב הבא - לדרך החוצה, הרי כל כך יותר קל ליפול - ללא אחיזה... את לא כישלון. בכלל לא. את יודעת שיש דרך ואת יודעת שהיא קשה. אף אחד לא ציפה או מצפה ממך לרוץ קדימה ולהשאר בלי אוויר. צעד אחד ולנוח. זה הכל. היום, עכשיו, הרגע - נראה לך שאין מוצא. מחר תראי כי יש בך כוחות לעוד צעד. שמחי על שיש לך תמיכה ואהבה, העזרי בה. קחי את הידיים המושטות אלייך. היום זה את הנעזרת. מחר - את תעזרי לאחרים. היי חזקה שיאור. נוחי קמעה, אזרי כוחות. והמשיכי הלאה למעלה למעלה.

shanhen

New member
מרכזי גמילה

לנפגעי אלכוהול ולנפגעי הימורים (למכורים ולאלו החיים עימם) ישנה מערכת טיפול אמבולטורית (לא אשפוזית) ברחבי הארץ המופעלת על ידי עמותת "אפשר" או הרשויות המקומיות.בחלק מן המרכזים מתקיימים גם מפגשים של קבוצות לעזרה עצמית. רשימת המרכזים ופרטים נוספים ניתן לקבל באתר של עמותת "אפשר": www.efshar.org.il

שיאור

New member
ברבורה לבנה

השם שלך מעלה בי מחשבות על משהו לבן,נעים,חם,ורך, וככה גם המילים שלך. יש בהן משהו מרגיע ומעודד,למרות היאוש שאני נמצאת בו. ותודה לך על זה. תודה שאת שם בשבילי ובשביל כל החברים בפורום. מקווה שאת מרגישה יותר טוב,ומאחלת לך החלמה מהירה ושבוע טוב.

שיאור (ולנושא)

תראה\י, כל הענין של הגמילה לוקח זמן, לפעמים פחות ולפעמים יותר במיוחד בפעמים הראשונות (אני אישית לא שמעתי על בן אדם שהצליח מהפעם הראשונה) אבל עם רוצים בסוף מצליחים. רציתי לשאול אותך עם לפני הקהילה הית במרכז גמילה כי עם לא אז אולי כדי שתנסה\י קודם מרכז גמילה. ולנושא של השרשור: יש כמעט בכל עיר מרכזי יום (אמבולטורי) לאנשים שעברו גמילה וזקוקים לתמיכה, את הטלפון שלהם אפשר להשיג ב 144 או אצל עובד סוציאלי. יש גם מרכז גמילה בבאר יעקוב אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל את הדרך אליו אני יודעת: בכביש הראשי שחוצה את באר יעקב עם הגב לכיוון לוד והפנים לראשון לציון ממשיכים מהמרכז המסחרי לכוון ראשון לציון עד שמגיעים לשלט (מצד ימין) בו כתוב מרכז גמילה והשם שלו, אם באים מכוון ראשון לציון הוא יהיה מצד שמאל לפני המרכז המסחרי.

תיקון טעות

רציתי לתקן את עצמי במשפט "כי עם לא אז אולי כדי שתנסה\י קודם..." רשמתי "עם" במקום "אם" אז זהו תיקנתי.

שיאור

New member
obscured by clouds

תודה על התשובה. כן הייתי במרכזי גמילה (לא קהילה) פרטיים לא פעם ולא פעמיים, וזה חוץ מהגמילות שניסיתי לבד בבית. זה באמת לא תמיד מצליח בפעם הראשונה ותמיד צריך לנסות שוב ושוב ושוב. תיאורתית אני יודעת שלא צריך לאבד תקווה, ובאמת תמיד היה לי איזה ניצוץ של אור שדחף אותי לנסות ולרצות להצליח. אפילו החזקתי תקופות של כמה חודשים נקיה ,הייתי בטיפול במרכז יום שמונה חודשים, הלכתי לאנ.איי, עשיתי צעדים, ואז פתאום הנפילה הזאת שלקחה אותי כל כך רחוק למטה למטה. ואין לי כוח לקום משם. יאוש,פחד,חושך. ממש הרמתי ידיים. המחלה הזאת השתלטה עלי כל כך חזק ואני כל כך פוחדת שכל מה שאני רוצה זה רק לברוח. מהכל, מעצמי, מהרגשות, מחברים,מהמשפחה, מכאב מבדידות ואפילו משמחה. פוחדת מהצל שלי עד כדי כך שנהייתי כבר כמו צל של עצמי. הפחד בגיל שלי ,43, להתחיל הכל מחדש, לבד, זה לא קל. לא רוצה לייאש אותך, אבל אני מרגישה כמו בתוך מלכודת של החיים. לא רוצה לחיות אבל פוחדת למות. ולכל מי שקורא את השורות האלה, רק דבר אחד. כל זה התחיל כי רציתי "רק עוד פעם אחת". זהו. בלבלתי לכם קצת את המוח, אבל אם מישהו יקרא את זה וזה יציל אותו "מהמוות הלבן" הזה אז זה היה שווה. ושוב תודה.

שיאור

New member
abscured by clouds

קראתי את המסר ששלחת לתיבת המסרים. תודה מכל הלב. הסתבכתי קצת עד שהצלחתי לפתוח את התיבה. בדרך כלל הבת שלי עוזרת לי שלחתי לך מסר בחזרה. אני מקווה שהוא עבר. ששלחתי את זה נכון. בכל מקרה את יכולה לכתוב לי גם בפורום. לא מפריע לי. באמת מעניין הטיפול שאת עברת. אם תירצי לכתוב , זה אולי יעזור לי.

שיאור, בקשר לטיפול...

אם את רוצה לשמוע על הטיפול תתקשרי אלי כי זה קצת ארון להסביר בפורום, אני יכולה גם לקחת אותך לשם, אני נמצאת שם 4 פעמים בשבוע.

תרשי לי לתקן אותך (יש תקווה)

אני לא כתבתי ש NA וAA הם מרכזי גמילה אלא קבוצות תמיכה.

PhEoNiX FiRe

New member
ברבורה שלנו

מצאתי את האתר של OA האם תוכלי להוסיף אותו לקישורים?

הוסף אחר כבוד ../images/Emo51.gif

נמצא בקישורים. צריכה עוד לברר כיצד אני בונה מערכת לכל הכתובות והקישורים שיהיה הכי קל להכנס ולמצוא. תוסיפו בלי להתבייש, כל כתובת, כל קבוצה. חשוב.

מרכזי גמילה

מצאתי את הטלפונים והפרטים: גמילה פיזית *יחידות אישפוזית-מרכז גמילה באחריות משרד הבריאות,מיועד לשלב הראשוני של הגמילה(גמילה פיזית)והפניה להמשך טיפול במקום מתאים. פרטים: חיפה, רח' הגפן 26,טל. 04-8520950 רמת גן, רח' נודאו13, טל. 03-6724120 (גמילה מאלכהול) באר שבע, רח' ההסתדרות23, טל.08-6233133 טייבה,עמותת פאתם,טל.09-9994628 תל אביב-יפו,רח' אדם מיצקביץ'16 טל.03-6836251 *ליפתא מג"ל(ירושלים),מרכז גמילה לנוער (עד גיל 24), טל.02-5372468 *מרכזים אמבולטוריים(של משרד הבריאות),מרכזים אלה מיועדים לגמילה ולהמשך טיפול ושיקום. פרטים:מרכז אמבולטורי יפו, רח' אדם מיצקביץ' 16,טל. 03-6836251 מרכז אמבולטורי נצרת, ת.ד.66 נצרת. טל.04-6571741 מרכז אמבולטורי יפו,שד' ירושלים22 , טל.03-6816359 מרכז אמבולטורי חיפה, רח' הגפן 26, טל.04-8517471 מרכז אמבולטורי אום אל פאחם, ת.ד10, טל. 06-6312368 מרכז אמבולטורי באר שבל, ס.ל.ע, רח' אנילביץ' 23, טל.08-6230842 מרכז אמבולטורי ירושלים, דרך בית לחם 14, טל.02-5663902. טיפול המשבי: קהילה- טיפול אינטנסיבי ארוך טווח משמש כשלב שני לאחר טיפול בשלב ראשון(גמילה פיזית באישפוזית). מאפייני הקהילה הינם: אי שימוש בסמים ותחליפים לסם, טכניקת טיפול המשלבת עזרה עצמית ע"י תמיכה ולחץ חברתי וטיפול מקצועי פסיכודינמי. בקהילה מתקימת מערכת חברתית עצמאית, חיי עבודה והיררכיה פנימית שבה משולבים המטופלים. הקהילה מבוססת בדרך כלל על שיטת 12 הצעדים, קבוצות טיפוליות ועבודה(את המשכורת בדרך כלל מקבלים בתום הטיפול). הקהילה היא מקום סגור (אם רוצים לצאת ללא אישור לא חוזרים בכלל) בתחילת הטיפול לא יוצאים מהקהילה החוצה בשלבים מתקדמים יותר יוצאים לעבוד בחוץ ואפילו הביתה לסוף שבוע. ההסבר לגבי הקהילה הוא כללי מאוד כיון שלבל קהילה חוקים משלה ב חלק מהקהילות החוקים נוקשים יותר ואצל מהאחרות אבל בסופו של דבר כולן מבוססות על עקרונות דומים. פרטים: מלכישוע (נוער), ד.נ. גלבוע, טל.04-6488222 טייבה, ת.ד. 61, טייבה, טל.09-7994088 אילנות, ד.נ. לב השרון, טל.09-8997010 בית אור אביבה, ת.ד. 300, בית שמש, תל.02-9917302 משמר לחיים, ת.ד. 537, עילבון, טל.04-6785444 "הדרך"-גשר הזיו, קיבוץ גשר הזיו, טל.04-9828810 רמות יהודה, ד.נ. האלה(ליד נחושה), טל.08-6818540 *מעון משפחתי לנערות נפגעות סמים, שילוב נערות נפגעות סמים בעלות רקע משפחתח בעייתי במסגרת משפחה נורמלית. התערבות טיפולית של אנשי מקצוע, סיוע בלימודים ושילוב במסגרות נורמטיביות. טל.02-6708133 *הוסטל שיקומי-טיפולי לנשים, מסגרת לנשים נפגעות סמים אשר סיימו תוכנית גמילה. זמן השהות-עד שנה,על פי הערכה אישית של כל מטופלת. השמה למקום עבודה תוך ליווי יתמיכה. טל. 04-8523382 אין לי כח לכתוב יותר מחר אפרט על מרכזי הגמילהץ

למעלה