מאנשים עם אף פנומנלי.

b o t t e n

New member
../images/Emo53.gifמאנשים עם אף פנומנלי.

לפני שנים קניתי קטורת ונרות של חברת אסטבן הצרפתית בניחות teck & tonka מחנות ל'אוקסיטן. עכשיו התגעגעתי, רק שזה נהייה יקר בטירוף. ויש להשיג רק בחנות הדגל בככר המדינה. והשאלה - איך אני מוצאת תחליף זול

b o t t e n

New member
זה של חברה צרפתית אחרת.

(בנינו, הרבה, הרבה, הרבה
יותר שווה
) אל תנסי רק כדי להיווכח- זו התמכרות יקרה

Tali1912

New member
כן, זה בסדר

אני כבר בפנוכו
, אני קונה בלוקיסטאן את המוצרים של אסטבן, מה שעדין קיים,כי בזמן האחרון הם פחות ופחות מביאים מוצרים מחברת אסטבן,
אני משתמשת בשמנים למבער בריח יסמין. אני בטח לא צריכה לחדש לך שמפיצי הריח שלהם מאוד דומיננטים, בהשוואה למפיצי ריח לחדרים שמוכרים בחנויות ריחניות אחרות.

Tali1912

New member
../images/Emo100.gif

מה 69 ? הלוואי, מחיר השמנים כמו הבקבוקון בתמונה, בין 80 ל 89 .

kdr

New member
בזמנו היה לכושים העבריים מדימונה

מבחר קטורות עם ריחות מדהימים. לא יודע אם היה משהו בריח דומה, פשוט לא מכיר. הבעיה שהכושים העבריים נעלמו מהאיזור שלי, אולי הם מככבים עדיין בתחנת האוטובוס המרכזית בת"א. אני אישית אהבתי את הריחות של הקטורת בלי להדליק, הייתי מניח את הקטורת באוטו ומהחום זה היה מפיץ את הריח בלי עשן.

b o t t e n

New member
מאז שהחלו לאכוף ביתק שאת את

חוקי הרוכלות בישראל, הם דיי נעלמו מהשטח. דווקא כן "מככבים" בב"ש. ולא, אין להם משהו דומה

עם כל הריחות , איני ודעת עד כמה השמנים טבעיים

צריך לקחת בחשבון ששמנים ארומתיים יכולים להחות רעילים, ואם שמים שמן שיתנדף באויר ואנו נושמים את זה, כארומתרפיסטית, אני מזהירה, מפני תופעות של אלרגיה , ורעילות, כמו בטיפול עיסוי בשמנים, שגם בבתי מלון משתמשים בשמנים באיכות נמוכה, והשמן נספג לגוף , לעיתים שמן מקולקל. כמובן לשיכולכם, אך לתשומת ליבכם, חשוב שתהיה איכות טובה לשמנים- כמו עומר הגליל -תוצרת הארץ, או שלוס- שמנים אתרים למטפלים.... פרימוורה - גם שמנים באיכות. כל השאר, כמו אקמול מיותר לגוף. והיום בחצור הגלילית- ב-12:00 בצהריים מכר הירקן מחירי שוק- היום קניתי 3 ק"ג קלמנטינות ב- 10 ש"ח, קילו אבוקדו- 4 ש"ח, מלפונים ועגבניות- 3 ק"ג ב- 10 ש"ח, שבת שלום כבר אמרתי אריאלה

לשיקולך,איני מכירה איכות השמן הזה ../images/Emo140.gif

איכות טובה מבינתי זה טבעי בלבד, שמנים שאני מטפלת הבם הינם באיכות טיפול בבליעה. זה נקרא שמן איכותי. אחרי שחברה שלי עבדה כמטפלת בספא, וקיבלה הרעלת שמנים... הבנתי את מה שלמדתי, בארומתרפיה. ואני משלמת קצת יותר, על השמנים, אבל לא מזיקה למטופלים שלי, ולא לעצמי. שבת-שלום אריאלה

למעלה