מבקשת מתכון ל....

kaya11

New member
הכי פשוט שיש...

את בכל מיקרה מורידה את העור מהסלמון... מוסיפה מלח ופלפל שמה במחבט חמה מאד מעט שמן שומשום ומטגנת עד שזה נהיה קריספי (כמעט נשרף)ואז חותכת את העור לרצועות... בישביל שהעור באמת יהיה קריספי עדיף לא להוריד את הקשקשים מהעור. דרך אחרת היא השמן עמוק אבל אני מעדיפה במחבט חמה עם מעט מאד שמן
 

kaya11

New member
אכן כן!

כשמטגנים אותם טוב טוב כמו את הסנפירים והזנב של הדג הם נהיים קרנצ'יים וכיפים לאכילה כמו צ'יפסים... תנסה ותראה
 

ליהילה

New member
קודם כל תודה ו........

אשמח לקבל טיפים לסושי או כתובות לאתרים בעיברית
 

kaya11

New member
אין בעד מה

כתובות לאתרים בעיברים אני לא ממש מכירה... אם את מעוניינת לעשות סדנה את תמיד מוזמנת ליפנות אלי במסר. מיכל
 
וואללה הפתעת אותי עכשיו

הכנתי סלמון סקין כבר עשרות פעמים, ומעולם לא חשבתי להשאיר את הקשקשים... יש לך עוד רעיונות לא קונסרבטיביים?
 

kaya11

New member
אלו רעיונות מאד קטנסרבטיביים

ביפן... ולמדתי הרבה כאלו... אני לא זוכרת עכשיו את כולם אבל הם עולים לי כששואלים שאלות ספציפיות... ובאמת מי שרוצה לדעת את כל הטריקים כדאי שיצור איתי קשר בקשר לסדנאות ואני מעבירה גם שיעורים פרטיים...
 
למעלה