- מבקש מידע על Transceivers

../images/Emo53.gif - מבקש מידע על Transceivers

שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעניין ברכישת מכשיר Transceiver (במיוחד לאחר מספר סיפורי תקלת רדיו כאן בפורום). הייתי שמח לקבל מידע לגבי דגמים מומלצים, FEATURES שכדאי לשים עליהם דגש, מחירים, היכן כדאי לקנות .... או בקיצור - כל מה שתהיו מוכנים לספק לי.
מראש, דודי.

המלצתי

שלום דודי, לפני מספר שבועות התקיים דיון ער למדי בנושא. בכל אופן - אני ממליץ על רכישת מכשיר זול ופשוט ללא תוספות, מהסיבה הפשוטה שאני אישית מחזיק כזה מכשיר (מסוג SPORTY´S A300) שהיה בזמנו הזול ביותר, מבין המכשירים ה"תעופתיים" לצורך גיבוי למכשירי הקשר במטוס בלבד. המכשיר כבר "הרויח את לחמו" בנחיתה בלרנקה עם תקלת חשמל. המכשיר שלי אינו מכיל אפילו סוללות נטענות , אבל תמיד יש סוללות רזרביות.

../images/Emo51.gif

היי מנחם, תודה על המידע. ל-SPORTY´S יש היום מכשיר אחר ($275 במבצע כרגע), שנראה דומה. כמו כן במחיר דומה ניתן לרכוש את ה- YAESU VX100 - מכשיר קטן וקל במיוחד (ראה קישור). דודי.

laronpilot

New member
לי יש אייקום.../images/Emo108.gif

מסוג IC-A3E שאני עובד עמו שנתיים. מאד מומלץ (לא בגלל שיש לי) בחרתי בו אחרי סקר ומצאתי שהוא מצויין מכל הבחינות חפש באינטרנט, יש המון מקומות שאפשר לרכוש אותו קצת פרטים ב אתר הבא (הראשון שראיתי בגוגל) שבת שלום יפתח לרון

laronpilot

New member
אם אני לא טועה, דודי ורניק הנציג

של אייקום בארץ מה שאני יודע בטוח, זה שהוא מוכר מכשירים ואביזרים משלימים לאייקום טלפון אחד אליו, יספק לך את כל המידע.

תודה, יפתח

ד"א, יש משמעות לגירסה אמריקאית / ארופאית (כנראה אקנה ב-US). אני מתאר לעצמי שטכנית (שידור וקליטה) לא אמורה להיות, אבל בכל זאת ... שוב תודה, דודי.

laronpilot

New member
ההבדל היחיד שאני יודע

האירופאים אומרים דסימול (נקודה) האמריקאים אומרים פויינט מעבר לכך, ככל הידוע לי אין הבדל אבל ברצינות, לי לא ידוע על הבדלים, מעבר להבדלי חשמל, שנאים וכד´ אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה אבל תתייעץ עמם. יפתח לרון

רק ICOM

דודי, לדעתי אך ורק ICOM. לא שהוא יותר טוב, אבל השם שלו נרדף למכשיר קשר נייד, ואם אתה רוצה למכור אותו, או לתת לחבר להשתמש, זאת הבחירה הטבעית. יש לך 3 אפשרויות בסיסיות: א. A23 - המכשיר המודרני, מאובזר עם NiMH ומכיל פונקית VOR. ב. A5 - כמו A23 אבל בלי VOR ג. A5 ספורט - כמו A5, אבל בלי סוללה נטענת/מטען. המחירים ב SUNNFUN היו $400, $290, $250 בהתאמה. באופן רגיל תוסיף 10% למחיר. אני לא ממליץ לרכוש את המכשירים היותר ישנים, כי הם מהותית יותר גדולים וכבדים, מה שמגדיל את הסיכוי שהם ישארו בבית. בבעלותי האישית A23 ומ SUNNFUN הבאתי A5 ל AIM.

תודה, מיקי

קיבלתי המלצות על ICOM וגם על YAESU, אבל הבנתי את הנקודה .. ד"א, כדאי לדעתך לשלם על יכולת קליטת VOR? תודה, דודי

לגבי VOR

אני ממש לא בטוח שזה שווה את זה. כשקניתי זה היה מבחינתי גימיק. בפועל לא השתמשתי ובטח לעולם לא אשתמש... מי שכבר לקח ICOM לטיסה, בטח לקח גם GPS אקסטרא, אז מה כבר השימוש ב VOR? בקיצור, אם אתה רוצה לחסוך כסך, לך על הגירסה הבסיסית ביותר של A5.

אייקום

אני קניתי אייקום A3 בארה"ב והוא עובד בארץ בלי בעיות פרט למטען שעובד על 110 וולט, משום מה, דודי וירניק לא מיבא את הדגם הזה אלא את A22 שהוא זהה בתוספת VOR

אייקום

אני קניתי אייקום A3 בארה"ב והוא עובד בארץ בלי בעיות פרט למטען שעובד על 110 וולט, משום מה, דודי וירניק לא מיבא את הדגם הזה אלא את A22 שהוא זהה בתוספת VOR

t5166480

New member
אייקום

אני כל כך מבולבל נכנסתי לאתר של אייקום אך יש דגמים IC- A3 ולאתר SPORTYS שם יש את SP-200 פחות 100 דולר יש לך עצה בשבילי והיכן כדי לקנות דרך האינטרנט או שמשהו יביא לי או בארץ?????? תודה מראש תמיר מ-F.N.A....

hanani12

New member
במקרה התקבל אצלי היום

As a Pacific Coast Avionics E-list subscriber, we are pleased to send you this email message with specially discounted products. For product inquiries please call 503-678-6242. To place your order for any item listed below you must call 800-353-0370 or use our web-based order form. You may also fax your order to 503-678-6292. And remember there is never any sales tax charged on shipped items! Current ICOM Handheld Specials!! Guaranteed low prices! Limited quantities - Order while supplies last! A4 Sport Com $169 A4 Com $189 A3 Sport Com $279 A3 Com $299 A22 Sport Nav/Com $259 A22 Nav/Com $339 A5 Com $279 A23 Sport Nav/Com $329 A23 Nav/Com $389 R3 Scanner/TV $329 Current Yaesu/Vertex Handheld Specials!! Limited quantities - Order while supplies last! VXA-150 Com $239 VXA-210 Nav/Com $289 Current Flightcom Headset Specials!! Limited quantities - Order while supplies last! F-20 Lightweight $99 4DLX Classic $119 5DX Classic $139 Denali Yellow ANR $419 Denali Passive $219 Garmin Portable Recreation GPS Specials!! eTrex $119 eTrex Legend $219 E-map Deluxe $209 GPSMAP 76 $319 Color Street Pilot III $799 with voice prompt! Garmin Portable Aviation GPS Specials!! GPS III Pilot $469 GPSMAP-195 $789 GPSMAP-295 $1295 LightSPEED ANR Headset Specials!! 15XL $309 20XL $409 25XL $509 Removal Instructions: We respect your right to privacy. If you received this email in error or would like to be removed from this list please reply to this message with REMOVE in the subject field. ©2002 Pacific Coast Avionics Corp.

למעלה