תהנו..
הכי חשוב באמת לשמור על עצמכם(תודו אני נשמע כמו סבתא) אבל אין כמו קוסומי. נקווה שהענן הרגזן לא ירדוף אחריכם כמו שהוא רדף אותי.... תעשו מסאג' על החוף כולל לתינוק בטח הוא כזה חמוד וכל התאילנדיות הזקנות יעופו עליו מרוב שהוא NALAK- חמוד. תקחו שייק אוריירו... אוי, דלישס. בקוסומי לא חסר מסעדות ושטויות, אי מגניב לאללה, רק שבצ'אנג ביץ שהמטוסים נוחתים זה נראה כאילו הם נוחתים בגינה שלכם, או שילד קטן מפעיל אותם עם שלט. . בקופנגן רק ד'ש לצי'קו המלך, ותגידו לי שאני עדיין מחכה ל3 בגטים עם שניצל בחינם במאמא שניצל כמו שהוא הבטיח לי.ד בבנגקוק, בבקשה לא לקחת מונית מהקאווסן, מתחנת "מוניות שדדה לאור היום, בנגקןוק, טרפיק ג'ם אל דיי" זו תחנה פירטית.. וכל הנהגים צדים אותך עם החיוך והמבט מהרגע שיצאת "מהמרכז למטייל" אגב, אחלה מקום, אוכל מצויין, אנשים הכי נחמדים בעולם. בבנגקוק, חובה ליסוע עם דודו, ככה הוא קורא לעצמו. יש לו טוק טוק עם 2 גלגלים שבורים של אופניים של ילדה בת 14... אגבל וואלה המכחסת דשא הזו נוסעת טוב מאוד בכבישים העירונים. חשוב מאוד לא ליסוע בצהריים יש פקקים מ12 בצהריים עד 8 וחצי ככה. ב8 וחצי הכל נרגע, ובנגקוק פנוייה לנסיעה קצרה. היכ חשוב אל תעשו את הטעות שלי ותקחו אופנוע בבנגקוק. גם אם אתם רוצים לחיות, וגם אם לא בא לכם להגיע בטעות להיי-וואי. הגעתי, חחח איזה פדיחה, כמעט הייתי בדרך לפטיה עם האופנוע.(אגב, אני מחזיק בשיא של הדרכת נהג מקומי בפנטומימה באיך להגיע מבנגקוק לפטיה, זה הישג מרגש לעם הציוני) בקיצור מה אני חופר פה הכל כיף הכי כיף מו'צו כיף רק תשמרו על עצמכם, ואני רציני, בלי צחוק. ותהנו