מה עושים במקרה של........

נושנושי

New member
../images/Emo53.gifמה עושים במקרה של........

עצירות ניסיתי כבר הכול מיץ שזיפים וכדומה אני כבר משתגעת מזה לפני הניתוח(לאפ בנד)הכול היה מצויין פעמיים ביום לפחות היום אם אני נכנסת פעם ב5-6 ימים לשרותים אני אומרת תודה אשמח לשמוע על עיצות ממכם והאם לעוד מנותחים יש את אותה הבעיה תודה על העיצות
נושנושי

רוייקו

New member
עצירות ? קודם כל נובע משינויים

בתזונה שנית, אל תשכחי שעברת שני ניתוחי בטן פתוחים - מה שגורם להדבקויות בחלל הבטן: לולאות מעי נידבקות אחת לשניה ומאטות את קצב הספיגה, התקדמות המזון בצינור העיכול וההתרוקנות. אין הרבה מה לעשות. - חשוב לשתות הרבה מאוד במהלך היום. - פעילות ספורטיבית משפרת במידה ניכרת עצירות. נסי שחיה, אירובי, ריקודי עם או כל ספורט שאת אוהבת ויכולה לעשות. - את יכולה גם להגדיל את כמות הסיבים התזונתיים שאת צורכת. כניראה שהמזון שלך דל בהם. נסי להוסיף שיבולת שועל למרקים, דברי חלב, סלטים.. - טופו גם כן מוצר מוצר מצויין שמכיל הרבה סיבים - קרקרים מחיטה מלאה, ומיני סובין למינהם.. והכי חשוב זה לשתות המון המון המון ..

RomiVais

New member
שני ניתוחים??? מתי בדיוק??? ../images/Emo8.gif

אם זכור לי נכון, נושנושי עברה לאפ בנד, בסך הכל... רוייקו, נראה לי שהתבלבלת...
ואם אני התבלבלתי - איתך הסליחה!!!! בכל מקרה, נושנושי, תנסי את מה שרוייקו המליץ לך, אני לא כל כך יודעת לגבי זה. אני חושבת שיש גם מוצרים שאפשר לקנות בבית מרקחת ואפשר לקחת אחרי הניתוח גם... תבררי כמובן לפני, פה בפורום או מול הרופא שניתח אותך... בהצלחה!!!! ושיהיה לכולם סוף שבוע מקסים, רומי

נושנושי

New member
רומי כן עברתי 2 ניתוחים

אחד הטבעת והשני בקע בסרעפת בכול מקרה תודה על העיצות וגם לך סוף שבוע מהנה

נושנושי

New member
תודה רוייקו../images/Emo24.gif

תודה על העיצות תמשיך לתת עיצות לאנשים ישר כוח על העזרה שאתה מעניק לכולנו
נושנושי

שלגיה**

New member
הי נושנושי

הדבר הכי מומלץ זה לקנות בחנות טבע (יש בכל חנות טבע) זרעי פשתן טחונים. נשמע רע,אבל כפית אחת בתוך היוגורט תעשה לך פלאים.3 ימים רצוף ואת מסודרת. זו שקית שמספיקה לשנה ועולה 7 ש"ח. אין לזה טעם ואין לזה ריח.ממש לא מרגישים. בהצלחה שבת שלום שלגיה

gal33

New member
אם כבר, אז כדאי לדעת שזרעי פשתן

נחשבים כמגבירים את האלסטיות של העור, וכן כטובים לכל אשה מבחינת תרומתם להמרצת המערכת הנשית (רחם ושות´).

למעלה