מה עושים עם ילד שלא רוצה

../images/Emo53.gif מה עושים עם ילד שלא רוצה

לישון?????? הוא קם ב- 6:00 בבוקר (בול!) ומאז הוא ער. היינו למטה ושיחקנו, הסתובבנו והוא הלך מלא והוציא אנרגיה. אכל שתי ארוחות. ברגע מסויים כבר היה נראה שהוא עיף (לקראת ארוחת צהריים) אבל ניסיתי אחרי לשים אותו במיטה וכלום. אתמול הוא נרדם על כורסאת פו הדב שלו מול קלטת אז ניסיתי עכשיו שוב ובינתיים הוא אמנם שוכב על הכורסא ומסתכל בקלטת אבל נראה עירני וכל פעם שאני עוברת ליד כדי לבדוק אם הוא כבר נרדם הוא מסתכל עלי במבט ממזרי ומאושר
מה עושים????????????? הוא לא עייף???????? כי אמא שלו כבר מאוד עייפה!!!!!!!!!!!
שירלי.

אושרתת

New member
אולי תנסי לשכב במיטה ולראות איך הוא

יגיב? יתכן שהוא יראה שאת שוכבת במיטה וזה יעשה לו חשק לישון.

jole

New member
נשמע לי מוכר ולצערי אין לי נחמה

לי היה כזה מאז ומתמיד, ועד היום (עוד מעט בן 6) שנת צהריים לא נמצאת בלקסיקון שלו. למזלי הוא ידע ויודע להעסיק את עצמו אז הוא לא צריך את אמא צמודה כצוות הווי ובידור. מצטערת שאין לי פטנטים לספק לך רק
להזדהות.

anat30g

New member
רעיון../images/Emo8.gif

נסי לחפש את הכפתור הזה בגב של off/on... או להוציא את הסוללה לכמה שעות... אני רק יכולה להצטרף אליך לבועת העייפות הזאת... התאומים שלי קמים בשעה חמש וחצי - ואותי ממש מרגיז ש"הופ" מתחיל רק בשעה שש בבוקר!

תודה לכולכם. ענת, הרסת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

לבסוף הוא נרדם בסוף הקלטת. העברתי אותו למיטה והוא ישן פשששששש....... נראה לכם שזו שיטה כל צהריים לשים אותו מול קלטת כדי שילך לישון? זה הרגל רע? (הוא בן שנה) שירלי.

מה שאני עשיתי

היה ככה: במקום טלויזיה או וידאו, אני לוקחת את ספיר ושמה אותה במיטה, וקוראת לה סיפור לפני השינה, מנשקת, מלטפת, ויוצאת מהחדר כשאני מבהירה לה שהיא הולכת לישון. היום היא בת 4 וקצת, ואם היא לא ישנה צהרים היא משוגעת לגמרי, אז צריך רק להכניס אותה למיטה ולקרוא לה סיפור, והיא אפילו לא מתווכחת בד"כ. עכשיו אני מרגילה את כפיר לאותו קטע, רק שאת שעת השינה שלו אחה"צ קיצצתי לו לעשרים דקות - חצי שעה כי אחרת הוא חגג בלילה. עכשיו כשהוא חולה עם וירוס (שילשולים) אני מניחה לו לישון כי הוא כנראה ממש זקוק לשינה.

למעלה