מה קורה פה

דניאל 116

New member
../images/Emo53.gifמה קורה פה../images/Emo35.gif

שמלת חוף לילדה-התחלתי עשורת עיני שרשרת וחצאי עמודים באורך 0.50 ס"מ, כשהגעתי לגובה של 0.20 ס"מ יש לי חולצה לדרדס, זה לא קורה לי ב 2 מסרגות, אז איפוה הקטץ' המון תודה

דניאלוש לא הבנתי איפה הבעיה?

כמה עיני שרשרת עשית, באיזה דוגמא מדובר? בואי לא נשכח שבקרושה שמלות לילדים יוצא קצת אחרת.

דניאל 116

New member
היי חמודה מה שלומך

במחשב שניה קצת ארוך אז אולי אפנה אליך דרך המסר האישי, אמרי לי אם מתאים לך, ויש לי עוד בקשה אל תבדקי יותר בלטות מקרוב.

דניאל מה קרה התכווץ לך או לא נסנסת

בכל עין יש בעיה החוטים שלנו שונים משלהםויוצא יותר גדול לכן עדיף דוגמית או לעבוד בחוטים דקים יותר .או משהו אחר הסברי ונעזור לך

דניאל 116

New member
../images/Emo24.gifשלום שולי

אני פשוט מנסה ליישם את הנסיון שלי מסריגה ב 2 לקרושה, התחלתי לסרוג טוניקה קצרה לים בגזרת A כלומר הולך וצר כלפי המותן, סרגתי שרשרת באורך הרצוי ומעליה שורת עמודים ועד כאן הכל היה בסדר, כשהתחלתי את הדוגמא (בתחילת השורה עמוד אחד, עין שרשרת, 3 עמודים בעין רביעית, 1 עין אויר ושוב 3 עמודים בעין רביעית) אבדתי את הרוחב שאני צריכה, טאני מתכוונת מעבר להורדה הנחוצה. תודה שולי

את צריכה להפחית עמוד במניפה

הראשונה .אבל את הולכת על דבר קשה יותר עם את רק מתלמדת ואז את צריכה לשבת מול תרשים שמראה לך מתי את מפחיתה כדאי שיהיה לך אלכסון יפה לשמלת חוף סרגי חלקים ישרים גם יוצא יפה

דניאל 116

New member
../images/Emo140.gifשולי את מציעה לסרוג חלקים ישרים

ואז אולי בחבור של גב וחזית לא אתפור עד למטה וכך תתקבל מעין התרחבות, נראה לך נכון.

דניאל 116

New member
שולי כשהשורה מתחילה

במניפה, אני מבינה שאני צריכה להוריד עמוד, אבל מה אני עושה כשהשורה מתחילה בעמוד, גם אז אני מורידה מהמניפה.תודה את נהדרת

בדרך כלל עם יש לך עמוד ואחר מניפה

את העמוד את סורגת עמוד לאורך כל הסריגה זה הסיןמת שיהיה קו ישר והורדות נעשות במניפות

דניאל 116

New member
אם השורה מתחילה בעמוד, ו 2 או 3

עיני שרשרת וההורדה היא במניפה אז מה קורה כשמחברים את החלקים, יווצרו חורים.

למעלה