מוצרי חשמל

../images/Emo53.gifמוצרי חשמל

היי! אני נפרדתי מבעלי לפני כחצי שנה(מיוזמתי בגלל התעללות) ועכשיו כול המוצרי חשמל שלי התחילו להתקלקל-אוטו(בעית מצבר), קומקום חשמלי הלך, טוסטר חדש הלך, טלפון אלחוטי מת,מכונת כביסה התקלקלה, שלט -TV.לא פועל אני בטוחה שקורה לי משהו מבחינה אנרגטית, אבל מה? יש לכם איזה הסבר? קראתי באיזה ספר שזה מסמל משהו אבל מה -לא זוכרת. מי יכול לעזור? תודה באהבה הלן

מתוקה לא לדאוג

כוכב מרקורי בנסיגה. מצב כזה בכוכבים, משפיע עלינו באופנים מסויימים ואחת ההשפעות הידועות הן תקלות לא צפויות. תבדקי עם אנשים מסביב ןתראי שיש המון תקלות וגם "קצרים" בתיקשורת בין אנשים. זה ככל הנראה לא קשור לבעלך ולפרידה. מה שכן תבדקי עם עצמך מדוע ישר חשבת שזה קשור...האם את שלמה עם הפרידה?! האם את מרגישה שאת חשופה יותר לקשיים?...נושאים למחשבה

Markup

New member
שוב

כתבת "כוכב מרקורי בנסיגה. מצב כזה בכוכבים, משפיע עלינו באופנים מסויימים ואחת ההשפעות הידועות הן תקלות לא צפויות". (בנוסף לבעיות תקשורת עם אנשים) מאחר ואני תושב כדור הארץ וכוכב מרקיורי לא בדיוק מבדיל בין אדם לאדם, איך זה שהמכשירים אצלי לא הושפעו, וגם לא בבניין שלי וגם חברים ובני משפחה לא דיווחו על תופעות חריגות?

ההשפעה היא גלובלית אבל לא כל האנשים מושפעים

ממנה. בכל פעם שמרקורי בנסיגה זה יוצר השפעה - מי יותר יהיה מושפע ומי פחות תלוי במפת הלידה (מצב הכוכבים בזמן הלידה בעיקר) של כל אדם. אני יכולה להעיד על עצמי שיש פעמים במרקורי ברטרו וזה עושה לי ממש באלאגן בחיים ויש פעמים שאני בכלל לא מודעת שהוא ברטרו.

Markup

New member
זה כוח המשיכה שלו? משהו אחר?

אין שום גורם אחר שעושה לך בלגאן? נגיד תנודות בשווקים, חוסר שביעות רצון לקוח, בעל עצבני, וירוס? מה זה אומר "נסיגה"?

../images/Emo24.gifתודה הילה

האמת גם באיזה פורום נתנו לי את אותה סיבה על מרקורי בנסיגה. לגבי האקס, לא יודעת, ישר חשבתי שזה קשור, אבל אני מאוד שלמה עם הפרידה אבל נכון מרגישה חשופה יותר לקשיים, כי אין ממי לבקש עזרה, ופעם הוא היה מסדר את כול הדברים האלו ועכשיו הכול נופל עלי. אבל בכול זאת עדיף לבד

למעלה