מחפשים צימר מומלץ בצפון משהו נחמד ולא יקר !! עד 300 ש"ח ללילה
כ כלנית הקוסמטיקאית New member 4/8/05 #1 ../images/Emo53.gif מחפשים צימר מומלץ בצפון משהו נחמד ולא יקר !! עד 300 ש"ח ללילה
א אמנוןגופר New member 4/8/05 #2 300 ש"ח ללילה? כולל ארוחת בוקר? אני שלא מבין גדול בצימרים עושה חשבון: ארוחת בוקר זוגית - זמן + מצרכים - 80 ש"ח ניקוי חדר + מצעים ושאר ירקות (מגבות סבונים וכו'...) - 80 ש"ח. צריך להוסיף זמן טיפול בלקוח, טלפונים וכו' מה נשאר? קשים חיי הצימריסט...
300 ש"ח ללילה? כולל ארוחת בוקר? אני שלא מבין גדול בצימרים עושה חשבון: ארוחת בוקר זוגית - זמן + מצרכים - 80 ש"ח ניקוי חדר + מצעים ושאר ירקות (מגבות סבונים וכו'...) - 80 ש"ח. צריך להוסיף זמן טיפול בלקוח, טלפונים וכו' מה נשאר? קשים חיי הצימריסט...
כ כלנית הקוסמטיקאית New member 4/8/05 #3 נראה שאתה באמת לא מבין ... מצאנו צימר אך אנו 4 משפחות ויש להם רק 2 פנויים !! והמחיר 300 ש"ח !!
ק קן של צופיות New member 4/8/05 #5 על צלע נחל כזיב בשכונת סביונים, מעלות, יש בית אירוח עם 6 צימרים יפייפים, חדשים ומטופחים. יש גם בריכה בגינה. המקום חדש וזה מסביר את "מחירי הפתיחה". 350 שח' לזוג+ילד.
על צלע נחל כזיב בשכונת סביונים, מעלות, יש בית אירוח עם 6 צימרים יפייפים, חדשים ומטופחים. יש גם בריכה בגינה. המקום חדש וזה מסביר את "מחירי הפתיחה". 350 שח' לזוג+ילד.
ב בובספוגית17 New member 4/8/05 #6 איך קוראים למקום? אפשר במקרה מספר טלפון שלהם? אני גם מחפשת צימר בצפון במחיר טוב
G Guggelager New member 5/8/05 #8 צימר בישוב מנחמיה קוראים לו קורל והוא של גיא פנחס. מקום יפיפה, בקתות עץ ג'קוזי ע-נ-ק אך רק 3 בקתות