מחפשת מקום ללימוד עיצוב פנים

גגית

New member
../images/Emo53.gifמחפשת מקום ללימוד עיצוב פנים

וביררתי פרטים על המכללה למינהל. מישהו יכול לתת לי התרשמות מהמקום, או המלצות על מקומות אחרים?

uvls

New member
מוסדות לימוד

גגית, בוקר טוב תוכלי למצוא רשימה של מוסדות ללימוד עיצוב פנים בסקציית המאמרים בפורום, קצת למעלה...שמאלה..עוד קצת למעלה...כן, שם! הרשימה מחולקת למוסדות בהם לומדים לתואר ראשון בעיצוב (4 שנים), תואר הנדסאי, וללימודי תעודה בהיקפים שונים. שאלת אתמול על מכללת הבית, והיום על המכללה למנהל. ובכן, אלו מסלולים שונים בתכלית, ולא ניתן להשוות ביניהם. לעניין שאלתך על המכללה למנהל, הרי שמדובר באחד משלושת המוסדות המוכרים והטובים בארץ ללימודי עיצוב פנים (האחרים הם המכון הטכנולוגי בחולון ושנקר). ואפרופו שנקר, נפתח שם בשנה הקרובה מסלול מעניין לעיצוב סביבה, בדגש על עיצוב פנים. מצורף קובץ טקסט (יחצ"ני) המתאר את המסלול החדש. ביום חמישי יגיע האדריכל האנגלי הנחשב Peter Cook להתארח בשנקר, לרגל ההכרזה על פתיחת החוג. הוא יעביר הרצאה על המוזאון המוזר להפליא בתכנונו שנבנה לאחרונה בגרץ, אוסטריה, ולמחרת יתקיים יום עיון במסגרתו הוא יספר על ארכיגרם, קבוצת בראשותו שעסקה באדריכלות (תיאורטית בעיקר) בשנות השישים והשבעים והשפיעה כהוגן על התפתחות התחום. יום טוב, יובל

גגית

New member
...אבל אני מחפש תלימודי תעודה, ולא

לתואר, ורציתי לדעת אם מישהו שמע על המסלול במכללה למנהל, או למד שם.

ilanski

New member
אני ממליץ על ברזין שוהם 03-5666160

לימודים שהם גם סטאז' התנסות מעשית במקצוע

למעלה