מחפש המלצה למסעדה כשרה נחמדה

nobody1

New member
../images/Emo53.gifמחפש המלצה למסעדה כשרה נחמדה

מחפש המלצה למסעדה כשרה ונחמדה ולא יקרה (או שיש מחיר סביר לאחרוחה עסקית) לארוחת צהרים באזור מלון דן פנורמה בתל-אביב או במרחק הליכה (עד 15 דקות הליכה) מדן פנורמה. רצוי חלבי-איטלקי, אבל בגלל הגבלת הכשרות, חשיבות האווירה הנחמדה ואזור המסעדה, אפשר גם כל סוג אוכל אחר.

25אירית

New member
מדן פנורמה הכי הגיוני ללכת לנוה צדק

בנווה צדק יש את בליני, איטלקי, אבל לא בטוח שכשר.. אוירה טובה ונעימה, במיוחד עכשיו כשיש מזג אויר כל כך נעים לשבת בחוץ, זו סוזנה. (שבזי 33) יש שם אוכל בייתי אבל עם טוויסט של תחכום. מנות שאני אוהבת שם במיוחד- קובה דלעת ומאפה פילו ממולא בפרגיות ושזיפים. גם סוזנה אני לא בטוחה שכשרה. מסעדה טובה שאני כמעט בטוחה שכשרה נמצאת ממש מתחת לבית התעשיינים היא החומה הסינית. לא אכלתי שם אבל כל ההמלצות על המקום הזה מעולות. בהצלחה...

גוז

New member
סוזנה ../images/Emo118.gif

די בטוח שלא כשרה - אבל כיפית למי שלא נדרש לכשרות.

גוז

New member
בנווה צדק ../images/Emo118.gif

יש את מסעדת "הסביח" - אוכל עירקי ביתי מ-צ-ו-י-ן! ואפילו לא נורא יקר.

גוז

New member
ומה ששכחתי לומר - ../images/Emo118.gif

ששם בטוח כשר! נדמה לי שזה ברחוב שבאזי - אבל אני לא בטוחה.

liti

New member
חייבת לספר לכם משהו על סוזאנה

הזמנתי שם פעם מרק יוגורט, וקיבלתי אותו עם מזלג! אחרי כ- 20 דקות של המתנה לכף (ותאמינו לי שהייתי מסתפקת גם בכפית) החלטתי לוותר על המנה, ומאז לא חזרתי לשם.

etilly

New member
לפי מה שאני יודעת...

מתחת לבית התעשיינים נמאת המסעדה "הים הסיני" ולא החומה הסינית והיא גם לא כשרה. באזור קשה למצוא מסעדה כשרה נורמלית. הכי הכי כייף זה לאכול סושי בדויד אינטרקונטיננטל. לכשרים זה מפתיע.

ברונו בעזריאלי היא נפלאה ומבשל שם

אייל שני. בערב צריך להזמין מקום. המנות הראשונות חלומיות והאחרונות מפגינות להטטנות מרשימה בקינוחים כשרים.

למעלה