מידע על הגירה

• פותח הנושא phuz
  • פורסם בתאריך

phuz

New member
../images/Emo53.gifמידע על הגירה

שלום לכולם אני בן 35 בור ועם הארץ בנושא הגירה .אנא עזרתכם 1שוחררתי מצה"ל לחר שירות של 15 שנה .כל הנסיון התעסוקתי שלי הוא בתחום הלוגסטיקה והמחסן בצבא אין לי תעודות אקדמיות .רק קורסים בתחום הלוגסטיקה .אני נשוי +1 כרגע לומד טכנאי מחשבים ומתכוון להמשיך התחום אשתי למדה הנהלת חשבונות סוג 1+2 אין לה נסיון תעסוקתי בתחום האם יש סיכוי להגירה או שאמשיך בתחום המחשבים ורק אז להגיש .אגב האנגלית שלי חלשה, אשמח לקבל תשובה רצינית תודה והמשך יום נעים

אם יש לך קורס בתחום הלוגיסטיקה שהוא מעל 450 ש

ויש לך תעודת מקצוע של משרד העבודה והרווחה, ותעודה של גמר בית ספר תיכון כולל גיליון ציונים מכיתה י"ב - רצוי בלי ציונים שליליים, עברת את הסף המינימלי הנדרש. אבל לא מזיק לסיים קורס טכנאי PC , וחיוני ללמוד אנגלית כי קשה מאד לשרוד כאן בלי ידע טוב של השפה.אם אתה מוכן לעבוד עבודת ידיים בנגרות בניין או בגגנות למשל , יש מאכרים בארץ שיודעים למצוא לך מעסיק, ולסייע בקטע של ההגירה תמורת תשלום גבוה. גם הנהלת חשבונות 1+2 אם נעשה בקורס אחד רצוף עם תעודה של מעל 450 שנות לימוד, נחשב להשכלה על תיכונית מספקת, אבל גם כאן מי שאין לו השכלה אקדמית, צריך אנגלית מעולה כך שהסיכויים שלכם להגר בלי הצעת עבודה או תמיכה של הקהילה היהודית במניטובה, הוא קלוש. אני גם לא בטוח שבמניטובה יתמכו בהגירה פרובינציאלית אם הרקע שלכם, וזה יקר לנסות.

flafson

New member
ברוך הבא

צירפתי לך פה את הלינק לארכיון של הפורום שם יש את כל המידע שאתה צריך, תקרא, תחכים וכל שאלה שעדיין תהיה לך האנשים פה ישמחו לענות.

הארכיון קצת ישן

כדאי לקרוא בו, אבל רוב הדברים השווים הועברו עם קישורים מעודכנים לשאלות הנפוצות והמאמרים בסרגל הכחול למעלה, ואפשר גם לקרוא שירשורים ישנים בארכיון למטה.

אדי812v

New member
מוזר מאוד.

אני בן 33, הנדסאי תוכנה שעובד בתחום עם תעודת בגרות ולא קיבלתי את כמות הנקודות הנדרשת באתר שלהם

yanivran

New member
אם אתה רווק אז זה בהחלט אפשרי...

להגר בתור רווק נחשבת משימה קשה בפני עצמה.

למעלה