מי יודע איך עושים חלווה עם דבש וטחינה גולמית? מה הכמויות? תודה
Z zoei1 New member 19/4/02 #1 ../images/Emo53.gif מי יודע איך עושים חלווה עם דבש וטחינה גולמית? מה הכמויות? תודה
ר רונה 29 New member 19/4/02 #2 המלצתי לך : שאלי בפורום " מתכונים"../images/Emo36.gif הם ספצים בהכל !!! זה כדאי !!! שבת שלום !
ש שרה16 New member 19/4/02 #3 אכלנו בפולין חלווה עם סוכר וגזר.... (בשביל החריפות...) סתםםםםםםםםםםםםם! מה זה המתכונים האלה פה!!!!!!!!!!!! ועוד אחרי בולמוס האכילה של החגים האחרונים..... רחמנות!!!! חוץ מזה מה שלומכם? התגעגעתי... שרה
אכלנו בפולין חלווה עם סוכר וגזר.... (בשביל החריפות...) סתםםםםםםםםםםםםם! מה זה המתכונים האלה פה!!!!!!!!!!!! ועוד אחרי בולמוס האכילה של החגים האחרונים..... רחמנות!!!! חוץ מזה מה שלומכם? התגעגעתי... שרה
ר רונה 29 New member 20/4/02 #4 אני +/- מה שלומך את ?!?../images/Emo140.gif ולמה סימן של ליד השם שלך ? מה קרה , שכחת שיש אייקון של (בלונדינית חטובת מראה וגוף 90-60-90 ) , לא , שאני אבין !?! שבת שלום
אני +/- מה שלומך את ?!?../images/Emo140.gif ולמה סימן של ליד השם שלך ? מה קרה , שכחת שיש אייקון של (בלונדינית חטובת מראה וגוף 90-60-90 ) , לא , שאני אבין !?! שבת שלום
ש שרה16 New member 20/4/02 #10 רונה../images/Emo23.gif!../images/Emo80.gifהיה ב-../images/Emo116.gif ואני ../images/Emo59.gif
O OBY New member 20/4/02 #5 1 קופסא טחינה (רצוי עינן) 1 דבש שמים כוס טחינה גולמית בקערה של המקסר מתחיל לערבב במהירות נמוכה ומוסיפים לאט לאט חצי כוס דבש מערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ואז זורקים הכל לפח והולכים לסופר לקנות חלבה. פשוט לא ?
1 קופסא טחינה (רצוי עינן) 1 דבש שמים כוס טחינה גולמית בקערה של המקסר מתחיל לערבב במהירות נמוכה ומוסיפים לאט לאט חצי כוס דבש מערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ומערבבים ואז זורקים הכל לפח והולכים לסופר לקנות חלבה. פשוט לא ?
א אלינוזאורוס New member 20/4/02 #6 ../images/Emo6.gif יפה מאד! תהליך ייצור מעניין אלא שאני הייתי מתחיל מהשלב הסופי...
O Ofericko New member 20/4/02 #7 זה הייתי אני דרך אגב... התחברתי דרך המחשב של אחות של מיכל. לא שמתי לב. בכל אופן, לא להבהל... זה רק אני... Ofericko
זה הייתי אני דרך אגב... התחברתי דרך המחשב של אחות של מיכל. לא שמתי לב. בכל אופן, לא להבהל... זה רק אני... Ofericko
ר רונה 29 New member 20/4/02 #8 הייתה לי הרגשה שזה אתה עופר...../images/Emo6.gif הניסוח .... הניסוח שלך , רק שלך !!!
ש שרה16 New member 20/4/02 #9 גדוללללללללללללל!!!!!!!../images/Emo6.gif אני אישית מוכנה לעשות זאת עם כל מה שאני מבשלת! אבל יש בעיה קטנטנה אני פולניה!!!!!! ובגנים שלנו מופיע שאסור לזרוק אוכל!!!!!!!! אז תזרקו לכם בכייף הכל גם בשבילי...... והעיקר! תמשיכו להצחיק אותי!!!!!!!!! מתגלגלת..... שרה
גדוללללללללללללל!!!!!!!../images/Emo6.gif אני אישית מוכנה לעשות זאת עם כל מה שאני מבשלת! אבל יש בעיה קטנטנה אני פולניה!!!!!! ובגנים שלנו מופיע שאסור לזרוק אוכל!!!!!!!! אז תזרקו לכם בכייף הכל גם בשבילי...... והעיקר! תמשיכו להצחיק אותי!!!!!!!!! מתגלגלת..... שרה
ג גלידונית New member 21/4/02 #11 זואי יקירתי..............חלבה מה שלומך? איך הולך?. מה פתאום חלבה??? *** חלבה*** כמות שווה של טחינה גולמית ודבש קל ולערבב היטב עד לאיחוד מושלם זהו ביי שימרי על קשר...
זואי יקירתי..............חלבה מה שלומך? איך הולך?. מה פתאום חלבה??? *** חלבה*** כמות שווה של טחינה גולמית ודבש קל ולערבב היטב עד לאיחוד מושלם זהו ביי שימרי על קשר...
Z zoei1 New member 21/4/02 #12 שבוע טוב לך! סתם בא לי לנסות! לא הולך כלום - נתקע ממש כך! איך לך? יורד משהו עם הדיאטה?
ג גלידונית New member 21/4/02 #14 את פה? בואי לצאט.... לא הולך כלום ...גם תקוע ולצערי הפה לא מספיק ללעוס...