מי ראה? מי איבד? מי מצא?

אבדה/נגנבה -לקרוא ולעזור

לפני חודש נעלמה מחצר ביתנו באיזור מערב ירושלים כלבתנו המדהימה דודא מי שמצא או יודע על מקום המצאה אנא צור קשר במייל [email protected]

big lul

New member
אבד/נמצא כלב שחור קטן.

כנראה נזרק באזור. אם מישהו מזהה או מעוניין לאמץ אפשר ליצור קשר.

Noaal

New member
וקצת יותר מקרוב...

איפה זה באזור?? (למי שלא יודע
)

big lul

New member
אזור יקנעם כמובן...

זה כתוב בקישור, אז שכחתי לציין - תודה
בינתיים הוא מתגלה ככלב נוח ורגוע. כרגע אין סימן לבעלים ובמידה ויש מישהו שמעוניין בכלב, נשמח לשמוע.

Noaal

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif

ממליצה לשים תמונה קצת יותר ממוקדת, לתלות שלטים באיזור בו היא נעלמה, לפנות לפורומים המקומיים של ירושלים (יש ב-YNET ואני חושבת שגם פה בתפוז), לבדוק עם הרשות הוטרינרית (מהשיחות הקצרות שלי איתו - ד"ר דבורקין הוא מקסים) וכמובן לתלות מרפאות הוטרינריות השונות (כולם, בלי לפסוח על אחת) גם באיזורים של ירושלים רבתי. בהצלחה, ואני אפקח עינים.

אורן 102

New member
עדיין מחפשים את אייס

נגנבה ביום ראשון 13/02/2005, בשעות אחר הצהריים. נגנבה כלבה בשם אייס מרח' אלי תבין בפסגת זאב דרום שבירושלים. אייס היא כלבה מסוג סמוייד, כלב שלג למי שלא מכיר. היא בת חמש שנים והיא אצלנו משהייתה בת חודשיים, ולמי שיש כלב, או שמכיר את זה מקרוב, יודע עד כמה אפשר להקשר לכלב בתקופה כזאת. בייחוד כשמדובר בכלבה ששייכת לאחינו הקטן, ילד בן 17 שנפטר ממחלת הסרטן, והמשפחה שלנו ממשיכה לטפל בה מאז, בהמון אהבה. זה הרי פשוט נורא כואב לחשוב מה עובר עליה עכשיו, ממש בדקות האלה שאתם קוראים את המכתב. אייס היא כלבה מאוד חברותית ועדינה, היא כלבת בית חמה והיא מאוד קשורה למשפחה,וזה עוד יותר מדאיג אותנו- שהיא לא תדע איך להתמודד עם הטראומה הזאת, היא עלולה להכנס לדיכאון ולהפסיק לאכול ולשתות! הבקשה שלנו היא לכל אחת ואחד מכם, תקראו את המכתב, תתייחסו אליו בשיא הרצינות, תעבירו אותו הלאה לכל מי שאתם מכירים ובבקשה בבקשה, תעזרו לנו למצוא את אייס. זה דורש ממש מעט תשומת לב, אם יש כלב חדש באזור המגורים שלכם שדומה לאייס, או שסתם ראיתם כלב דומה ברחוב, בבקשה תצרו איתנו קשר מיידי, בכל שעה שהיא!!! כדאי לציין של אייס יש שבב אלקטרוני ובו פרטי הבעלים. לא נשאר לנו אלא להודות ולקוות שטוב לבכם בתוספת מאמץ קטנטן יחזיר לנו את אייס. אורן : 057:7216222

mjsale

New member
בדקת בשירות הוטרינרי?

שמעתי שיש סמויד בכלביה של השירות הוטרינרי (של העירייה, בשועפת) בירושלים. שווה בדיקה.

tammary

New member
תזכורת: נמצא כלב חום גדול מסורס

בהרצליה פיתוח. עונד קולר סגול. לפרטים: 052-4746276

tammary

New member
שכחתי לציין: הוא גם מועמד לאימוץ

בקרוב אני כנראה אעביר אותו לכלביה של הרצליה ("הרצליה אוהבת חיות").

נמצאה כלבה יורקשייר טרייר

נמצאה יורקשרייר טרייר נקבה על כביש ראשי באיזור נתניה. הכלבה מאוד זקנה, חירשת ועיוורת (או שרואה צלליות) אבל מה שמוזר זה שהשיניים שלה מאוד נקיות, כאילו עשו לה ניקוי שיניים. העיניים שלה כחולות, מה שמעיד על זה שהיא מאוד מבוגרת. בנוסף, יש לה גוש על הגב (כנראה שומני). היא מאוד סובלת ומסכנה. אם מישהו יודע שהיא אבדה אז בבקשה שישלח לי מסר, זה הסיכוי היחיד שיש לה. עדי.

למעלה