מכירים את די.גי´´ רונן גו |נש

יעלי2

New member
../images/Emo53.gif מכירים את די.גי´´ רונן גו |נש

גוטמן ממוסיקה פלוס? אנחנו לקראת סגירה. תודה מראש על תשובה דחופה!

תמרה*

New member
הוא היה תקליטן בחתונה של חברה

שלי. החתונה היתה פיצוצית, והרבה בזכותו. אחלה מוזיקה, שמר על הרחבה מלאה כל הערב עד שרב האורחים הלכו ואז המשיך להרקיד אותנו, את החברים הקרובים עד שלוש וחצי לפנות בוקר (בשביל ההגינות, אני חייבת לציין שהמתחתנים היו שכנים שלו, אבל לדעתי הם לא ממש היו חברים לפני החתונה) אני ממש רציתי אותו לחתונה שלי והוא היה תפוש. כמו כן רצוי לציין שמוזיקה פלוס בכלל נחשבים מהמובילים, ורונן גוטמן הוא חוד החנית שלהם, אלא שהם לא זולים בכלל

יעלי2

New member
קודם כל תודה. כבר חששתי שאף אחד ../images/Emo125.gif

לא מכיר אותו ועבדו עלי. כן, אני יודעת שמוסיקה פלוס נחשבים למעולים. אנחנו בודקים במקביל גם את "פלסטלינה (שיר), שבלול, מקסימום וקליאנטה. היחידים שיש להם מחיר שונה ביום חמידי בפברואר הם המוסיקה והפלוס$$$ מה שכן יש להם דיל עם חברת עושים צילום (שהם בטוח בסדר ויותר, אחרת השם הטוב של מוסיקה פלוס לא היה סוגר איתם). הדיל למוסיקה והצילום יוצא 1200 למוסיקה. וזה כבר מחיר יקר אך סביר. בקייץ המחיר קופץ לשמים וברור לי שאם הינו מתחתנים באוגוסט אפילו לא הינו בודקים איתם.

שלי51

New member
המלצה

המובילים מהרשימה שלך הם מוסיקה פלוס(רונן גוטמן וארן לביא), שבלול(אורי וגל) וקליאנטה (ארז גזית) הם פשוט בכמה רמות מעל כל השאר, לגבי מחירים לדעתי 1200$ לתקליטן גם מהחברות הנ"ל אמנם מחיר טוב אך עם קצת לחץ תוכלי לחסוך עוד כ 100-200 $ גם ללא דיל. בהצלחה !!!!

למעלה