מסעדה טובה בחיפה

w o m a n 10

New member
../images/Emo53.gif מסעדה טובה בחיפה ../images/Emo21.gif../images/Emo80.gif

שוקולדה... ממישו.... |
אוטוטו נשים פעמינו לחיפה לתערוכת "עולמות הגוף" . רשמים כשאחזור. ובינתיים אשמח להמלצה למסעדה טובה בחיפה או בדרך חזרה לתל אביב. אנא כיתבו גם כתובת כי אקרא אתכם מ
. תודה
סופ"ש קסום לכולם ניפגש מחר

ברררררררר../images/Emo156.gif

בוקר טוף ...
את בטוחה שאחורי התערוכה הזותי עוד תרצי לאכול? להלן המלצותי.... 1. חומוס אצל מרואן בעיר העתיקה רחוב קבוץ גלויות 1 ליד שוק הפשפשים , זה יוצא בערך אחרי בניני הממשלה ותוכלי להספיק לראות גם את השוק ואולי לקנות מציאה...... 2. באלנבי 80 יש מסעדה מזרחית מעולה ! מחירים סבירים , בערך בין המושבה הגרמנית לואדי ניסנס . 3. מסעדה רומנית ביתית חביבה לא יקרה "מפגש הבנקים" רחוב הבנקים 1 , האיקרא שוס! 4. ואחרונה ששמעתי עליה אך טרם דגמתי ביציאה מהעיר מסעדת סמיראמיס, ממוקמת במתחם יילו, תחנת דלק פז מול מגדלי חוף הכרמל ויש בה בשרים ופירות ים וכיוצ"ב . החיפאים אומרים שמסעדת מצה בכניסה היא הכי הכי....לי אין אומץ להכנס אליה מאז אותו פגוע. תתרחקי מהמסעדות במושבה הגרמנית והכי חשוב תחנו במקומות מסומנים בפעם האחרונה שאכלתי בחיפה גררו לי את האוטו ב 11 בלילה לבת גלים ותעשי חשוב כמה עלה סטייק הפרגיות..
טיול נעים ולהת'

שוארמה אצל חזן

מוכנה שיעירו אותי באמצע הלילה לחוויה הגסטרונומית העממית אצלח חזן. תהנו תשבעו וממתינה לדיווחים על התערוכה, המשפוחה לוחצת ואני מתלבטת.

נכון...../images/Emo45.gif והכי מצחיק בעיני....

שחזן שאני מניחה שהוא ישראלי?
פותח חנויות במגזר הערבי והן משגשגות ומבוקשות ומזמן תהיתי על התופעה אולי קדר יודע את התשובה? וחוצמזה שבת שלום יקירה
אפשר להציץ לך בסירי השבת ?

אצל חזן אני חושב זה היום

חזן פורד בכל מקרה יש כמה שפועלים תחת אותו השם ותאמת לי אישית יצא מהאף.... אם כבר בזאנר היתי הולך לפלאפל הזקנים או לקוביה הצהובה יש שם את המסעדה הדרוזית אל חיר שיש להם אחלה אוכל או כמובן לוואדי ניסנס (וגם אוכל דרוזי) באל חיר יש להם חצי עוף בפיתה שזה פשוט מעולה

w o m a n 10

New member
השווארמה של עזרא הכי טוב ../images/Emo3.gif

במרכז המסחרי שלנו יש את "מכולת עזרא" שם עובדת בעיקר אישתו. [מעניין שאני לא יודעת את שמה
] לפני כשנתיים הבן שלו פתח שווארמה בחנות ליד שגם נקרא "שווארמה עזרא" לבן בכלל קורים אותו חיים הוא עובד שם עם אישתו הצעירה ועכשיו גם אחותה עוזרת. חיים מהשווארמה של עזרא לא מסכים לתת שווארמה באשראי אז.. הלקוחות הותיקים של עזרא מהמכולת מקבלים ממנו את האשראי כשהם קונים אצל חיים מהשווארמה של עזרא שהיא של חיים הבן. מבולבלים? חכו לפרק הבא של "בועות" גם אני מחכה לראות מתי העסק יתפוצץ

../images/Emo124.gifw o m a n 10

לא יפה מצידך
מה עם דיווח על התערוכה? המשפוחה ממתינה לחוות דעתך

w o m a n 10

New member
מה? מי? למה?איך? ../images/Emo2.gif

עכשיו את מרוצה???
אוהבת את "הנסיך הקטן" והציטוט שהבאת יפה וחכם

אם אתם אוהבנים בשר

אני ממליץ בחום על סטקיית הבוקרים אתם מתישבים ומגישים לכם דלי בטנים שאת הקליפות זורקים על הריצפה האוכל הוא סיגנון גריל אמריקאי (סויל קוביי) רמת הבשר גבוהה וכך גם הסלטים אני הכי אוהב את המנה שלהם שזה סטיק ומעליו כבד אווז ובניהם אגס אפוי לא ממליץ על החומוס שלהם (אבל שוב זה מקום לאחול בשר) והם נימצאים בצומת מת"מ בתחנת דלק לייד הקונגרסים כתובת קדושי יאסי 1, חיפה אמריקאי , בשרים , גריל , סטקייה , איטליז , חנות בשר טלפונים 04-8501113, 04-8501111 תהנו

shirani

New member
המלצה על מסעדה טובה עם חדר פרטי בצפון

האם מישהו מכיר/ממליץ על מסעדה בצפון (אזור רמת ישי, חיפה , זכרון) שיש בה חדרים פרטיים? המטרה היא לחגוג יומולדת 60 לאבא. אמורים להיות כ20 איש ובנוסף אנחנו רוצים גם להקרין מצגת. אז אם יש עם מסך או טלויזיה - מה טוב!!! מחכה להמלצות

kdr

New member
מצטער

הייתה לי מסעדה עם חדר פרטי ל15 איש. וזה היה במפרץ. מזל טוב.

בקשת מסעדה טובה ?

מסעדה טובה ומושקעת - הנמל 24 פלאפל טוב עם פולקלור - הזקנים המבורגר ברמה גבוהה - סינטה בר דגים ופירות ים טריים מהרשת - דולפין.

הנמל 24?

זה לא איפה שגירשו ילד בן 16 שכתב באיזה פורום שחיקה המון זמן לשרות?? לעעתי האישית לא היתי ממליץ להתלונן עליהם (או ללכת לשם)

הנמל 24 מסעדה מצויינת

כל עוד אתה לא בקיא בפרטים של סילוק ה"ילד" ממש לא כדאי שתשקיע אנרגיה בתגובה שכזו

ןאני חשבתי שאני בקיא....

אבל בו ספר שפוך אור על מה שאני לא מכיר את השף ראש ראיתי בקרב סכינים ומאוד התרשמתי האמת שבביקור האחרון שלי בארץ מאוד רצינו ללכת לשם (שלוש משפחות) אבל הפרשה של סתימת הפה וגירוש הילד כי הביעה את דעתו של ילד בן 16 (וגם אם הוא לא עשה את זה בצורה ראויה לעו"ד) מנעה מאיתנו אולי תצליח אתה לחדש לי אז אשמח לסור לשם לראות וטעום

kdr

New member
מסעדה

אז לגבי ההמלצות הקודמות - רובן מעולות, אבל: חי'ר לא יושב עוד בקוביה הצהובה (וחבל), הוא עבר לחוף מרידיאן בחיפה עם נוף מדהים לגלי הים. מסעדת הבוקרים מחוץ לתחום, מסעדה בהמית עם מנות לא מי יודע. מסעדת דגים דולפין, אברהם (הבעלים) יסלח לי, פרט למחירים הגבוהים את האיכות דווקא זיהיתי אצל ג'אקו בשוק הטורקי. כמסעדה רומנית, יונק ליד שוק הפשפשים תמיד כיכבה. בשרים ומאכלים בלקניים - זה המקום. אם אתם עדיין חונים במוזיאון, אפשר ללכת ברגל למסעדת יוז'י שבשמה מסגירה את הרומניות. רח' הנביאים קרוב לרח' הרצליה. לגבי סמיראמיס אני אוהב לאכול (עשרות פעמים) בסניף שפרעם, טבעון פישלו (פעמיים) לגבי חיפה ומוצקין לא ניסיתי. פלאפל הזקנים בואדי ניסנאס תמיד יהיה מקום ראשון. יש מסעדת בשרים חדשה נדמה לי ברחוב המגינים (ליד עבד/אבו יוסוף) בשם אנגוס, לא ניסיתי אבל הדעות חיוביות. חומוס מנגבים (לא הסטריליים) אצל אחים פראג' שאחת מתוכניות הטלויזיה לא עשתה עמם חסד, עד היום נשארתי חי למרות הביקורת. שארמה אני מעדיף אצל נימר מול פורד (אולי הסנטימנטים על שגילה את המחבל בזמנו), אוהב את הבשר. מאחור מול פורד מסתתר אבו יוסף עם בשרים ועוד, מעולה. בגדול, אוכל אוכלים בעיר התחתית של חיפה, כל היתר זה השם בעיקר. העיקר, בילוי נעים ובתאבון

פייטוש

New member
מוסדות אוכל מהיר בחיפה

מוסדות אוכל מהיר בחיפה שווארמה אמיל. רחוב אלנבי 33. ממוקם בכניסה לוואדי ,כשר.המתחרה הגדול של שווארמת חזן המנה בפיתה כוללת, שווארמה מעולה, עם בצל, טחינה וסומק, סוג של מינימליזם המוכיח את עצמו ולראיה עשרות גזירי העיתון, התמונות המודבקים על קירות הקיוסק הקטנטן., שווארמה חזן ברחוב דרך יפו 140 בעיר התחתית. כשר. דוכן השווארמה הטוב ביותר בעיר. בשונה מדוכני שווארמה אחרים, השווארמה של חזן עשויה מתערובת של בקר, הודו ותבלינים. בורקס בכר בעגלה המקורי של סבא יהושוע, רחוב העצמאות 35 ,ליד שער פלמר בכניסה לנמל, בורקסים בשילובים שונים,פתוח מהבוקר עד שנגמר המלאי,קיימים מתחרים לידו גם כן של בורקס,במיומנות הוא שולף בורקס מהתנור החם ועם הסכין מחלק אותו לחתיכות שוות על מפית נייר. לזה הוא מעמיס ביצה חומה ואת הכל מניח לך על צלחת פלסטיק.אם תרצו להתפנק תעמיסו זיתים בלימון מתוך קערה שניצבת על העגלה.הבורקס עצמו עשוי בצק פילו דקיק והוא מוגש חם במילוי גבינה, תרד, תפוח אדמה או חצילים , יש גם בורקס בלי כלום. סניפים נוספים קיימים שמונה מפוזרים על פי דורות המשפחה :בורקס בכר ,קיבוץ גליות 64 חיפה,טלפון 052-855827,053-715165 , יפו 138 קיניון חיפה קריון ביאליק עצמאות 35 , אחים הרשקו, ברחוב עספור 21 שהיא סמטה היוצאת משדרות המגינים, טלפון 8554004 -04,פתוח בימים א-ה בשעות 08:30-23:00. מוצש עד השעה 23:00 , מוסד חיפאי חשוב שאחראי להפצתו של הבייגלה הרומני , סנדוויץ בר ברכה ,רחוב שבתאי לוי 12, טלפון 04-8524394 ,פתוח בימים א-ה בשעות 07:30-18:30, בשבת סגור, סדוויציה מפורסמת בזכות סנדוויציה הכוללים : סנדוויץ חם עם שינקן וגבינה,סוגים רבים של נקניק,גבינות, בורקס פנינת העיר,רחוב יפו 136, חיפה, פתוח 24 שעות שבעה ימים בשבוע. כיוון שהבורקס פתוח 24 שעות ביממה הוא מאפשר לציפורי הלילה והמבלים לסיום הערב בארוחה קלה,בין הבורקסים הסטנדרטיים במילויי גבינה ותפוח אדמה,בפנינת העיר את נמצא את בורקס הפיצה,בורקס במילוי בשר. בשר בקר מהביל כרוך בתוך בצק,הוא מוגש עם מלפפון חמוץ ואם רוצים יש גם זיתים חריפים וזעתר,

kdr

New member
תיקון לגבי אחים הרשקו

אם שם המשפחה של אחמד ומוסטפה זה הרשקו אז זה נכון. השם נשאר, הבעלים מבני דודנו, המחירים מופקעים, הבייגלה תמיד היה טעים.

למעלה