מפתוח - קדר

chayahd99

New member
../images/Emo53.gif מפתוח - קדר

מישהו יודע איך הולכת להיות הבחינה
באתר שלה יש רק עד הרצאה 7. היו הרצאות נוספות
אם כן, אשמח אם מישהו ישלח אותם אלי. המבחן מתקרב ואני ממש לא בענינים
כל סיוע
יתקבל בברכה.

miky4

New member
המבחן יכלול חלק אמריקאי ופריט למפתח

75% שאלות אמריקאיות (אני חושבת ש-20). 25% לבחור מאמר או ספר למפתח - היא תיתן כל מיני מושגים מהם צריך יהיה לבחור, ולהראות את כל השלבים של העבודה. רוב החומר נמצא אצלה באתר, דוגמאות למפתוח היא שמה על כונן S באוניברסיטה (אולי גם באתר שלה). יש כמה דברים לקרוא מהחוברת (מאמר על שיטת המפתוח של הקונגרס האמריקאי, התקן למפתוח). בהצלחה

chayahd99

New member
אפשר עוד הבהרות../images/Emo35.gif

יהיה בחירה בחלק הראשון
בחלק השני היא נותנת רק מאמר אחד או שאפשר לבחור מבין כמה
על איזה מושגים מדובר
יש תרגום של התקן למפתוח
היא תשאל על זה שאלות
תוכל להעלות לכן את מה שהיא שמה ב - S, מעבר ל - 7 הסיכומים שמופיעים באתר שלה
ושאלה אחרונה לסיום: היא החזירה את התרגילים
מראש

miky4

New member
כמה הבהרות:

תהיה בחירה בחלק של השאלות האמריקאיות (30 מתוך 34). היא המליצה לעבור על החומר מתוך האתר craving : http://instruct.uwo.ca/gplis/677/thesaur/main00.htm בחלק השני יהיה למפתח מאמר או ספר (זו הבחירה) תוך שימוש בתזאורוס שהיא תיתן ובליווי שלבי עבודה (שלב בחירת המושגים, שלב סינון המושגים ושלב הבחירה הסופי תוך הסברים - עיקר ותפל, החלטה בין מושגים רחבים לצרים או קרובים, תארנים וכד'). החומר יכלו את ההרצאות שלה: תזאורוס (מונח צר, מונח רחב, מונח קרוב וכו'), עקרונות תקצור, תקן, כותרות נושאים של הקונגרס (מאמר בחוברת עמ' 22-27). היא לא החזירה את העבודות עדיין ואמרה שיהיו ביום ראשון. בהצלחה לכולם!

ועוד משהו קטן -

היא אמרה שגם המאמר של טייטלבאום על תזאורוס (נדמה לי שלמדנו אותו בקורס מבוא של יצחקי) יכול מאד לעזור.

למעלה